Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barakka-2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A célpont, ami 2010 óta elfejetette, hogy létezik állami korrupció, zseniálisan leleplezte a TASZ-t. Csak sajnos nem volt leleplezni való.   Soros György, a budapesti születésű tőzsdespekuláns, illetve a hozzá köthető alapítványok a kiemelt támogatói a TASZ-nak, a…..
„Most ide kell rakni a hajléktalanokat is? Nem volt még elég balhé?” Óriási indulatokat kavart az Aszódi utcai hajléktalanszálló megnyitása: a helyiek és az akivisták is dühösek. Utóbbiak a ferencvárosi polgármestert is kérdőre vonták, mondván: nem ezt ígérte. A…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
barakka-2 2011.06.19 05:59:56
@flamer: Egy biztos, nem arról, amiről a perverzek magamutogató felvonulása.
barakka-2 2011.06.19 06:01:22
@atila68: Nem is az, de szeretnék elhiteni. Nem fog menni.
barakka-2 2011.06.19 09:52:08
@Halihó: Vagy te hazudsz. Én is életem ott. Friedrikshafenben. Nem nagyon szeretik ott sem, a tünető, magamutogató ratyikat. Senki nem fogalkozik a másik nem identitásával (itt sem, ott sem), míg nem tüntenek vele.
„Csak a fiatal nők az igaziak? Nagy tévedés! A boldogság nincs korhoz kötve, és egy idősebb nő is értékes - mi több, legalább van tapasztalata!” – Levélírónk, saját bevallása szerint, már nem mai csirke, mégis felkelti a fiatalabb kiskakasok érdeklődését. Azt…..
barakka-2 2011.05.13 08:31:57
Egy Andrássy úti üzletbe kis túlzással még egy virágot sem rakhatnak ki az asztalra a tulajdonosok a luxusmárkákkal való előzetes egyeztetés nélkül. Még a franchise üzletek esetében sem. A divatmárkák arculata ugyanis a legapróbb részletekig kitalált, amibe a boltok…..