Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vazul Néni

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőkenő naplója. Lakásfelújításban vagyunk. Elmentem hát körülnézni a legújabb barkácsáruházba, amit egy jedilovagról neveztek el. Nem értem, a jediknek mi köze a barkácsoláshoz, de gondoltam, legalább az erő is velünk lesz, a munkák alatt. ... Először megnéztem a…..
 Nem értem drágám.Miből gondolod,hogy a szobafestő letapperolt?! ..
 Srác bedugja a fejét a fodrászüzlet ajtaján és beszól a tulajnak: - Mennyit kell várnom egy hajvágásra? - Körülbelül két órát - válaszol a borbély. A srác elmegy. Néhány nap múlva ugyanúgy bedugja a fejét az ajtón és kérdi: - Mennyit kell várnom egy hajvágásra?…..
 A legenda szerint a harmadik szemünk a homlokunk közepén van. Nem igaz.... ..
Egy középkorú nő ráncfelvarrást szavaz meg magának a születésnapjára. Ugyan 5000 dollárt fizet a műtétért, de úgy érzi, hogy megérte, nagyon szép, fiatalos lett. Tesztelni akarja az eredményt, elmegy tehát a városba sétálni. Megáll egy újságos standnál, és vásárlás…..
KÉRVÉNY: Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetés emelésért folyamodok. Indokaim a következők: - Nagy mélységekben dolgozom - Bármely helyzetben először a fejemet dugom be - Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs - Nedves környezetben kell dolgoznom -…..
 Nem hozna valaki egy kis havat? ..
 Most merd nekem azt mondani,hogy nem szereted a csokit! ..
1.-Mit mondok a telefonba?2.-Hogyan vakarom a seggemet?3.-Merről jön az az autó,amelyik el fog ütni?4.-Hoppá,és hova tűnt a kutyám?..
 Nem vesznek a szájukba húst.... legalábbis nem akármilyet.... ..
 Fogalmam sincs,mi történhetett.A 8.menetnél a férjemnek még nem volt semmi baja!  ..
Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy gyönyörű nagymellű királynő. Nick a sárkányölő hős nagyon kedvelte a királynőt a mellei miatt. Nézegette de csak sunyin, mert tudta, hogy ha csak megpróbálná megérinteni a királynő melleit,…..