Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majmunidesz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
majmunidesz 2011.05.13 13:29:33
@Rodeo36:

Ne haragudjon, hogy így ismeretlenül megszólítom, de végigolvasva a hozzászólásai jó részét, az a szakmai vélemény alakult ki bennem, hogy maga nagyon beteg ember.

Ha gondolja, és ne vegye tolakodásnak a felebaráti ajánlatomat, találhatunk megoldást a problémáira, ha eljön a szakrendelésemre. Keressen meg, üzenjen és felvehetjük a kapcsolatot.
majmunidesz 2011.05.16 11:59:30
tóta weisz, libsi buzi,

kitiltogathatsz innen, még indoklást is fűzhetsz hozzá, hogy miért teszed, de magadnak nem hazudhatsz. Nem azért teszed, mert állítólagosan zsidóztam, a zsidó népnév használata még nem tilalmas. És nem azért, mert leoltottam az engem gyalázókat.

Mindketten tudjuk a valódi okát, szellemileg nem bírsz velem. Számtalanszor közönséges hazugságon kaptalak, máskor "csak" adatokat hamisítasz az érvelésed "igazához", jó gyurcsány módra.

Folytatólagosan gyalázod a hazádat, a magyarokat, mint népet, a kereszténységet, mint vallást, ehhez ürügyként bármikor, bármit felhasználsz, ami éppen adódik, képes vagy még a húsvétot is leszarozni. Ez alávalóság, és te nem szereteted, ha valaki ezt észrevételezi.

Semmi nem marad büntetlen, nekem elhiheted. Közutálatnak örvendesz, ne tévesszen meg a néhány tucat olvasód és különösen ne az a 8-10 elmebeteg rajongód, akik itt élik az életüket, egymás ánuszának ismerős szagfelhőjében.

Nagy a baj, ha nem undorodsz tőlük, ha nem kapsz hányingert ezektől a megélhetési rettegőktől, törpézőktől, orbánozóktól, nácizóktól, ostoba hőzöngőktől. Szellőztetni kellene ezen a blogon, mert láb- és fingszagú, bebüdösödött az áporodott és mantraszerűen ismételgetett gyűlölködésektől, az ezerszer elismételgetett libsi közhelyektől, a tavalyi vereség miatti bosszúvágytól.

Az nyilvánvaló, hogy valamilyen fokon infantilis elmebeteg vagy, ez azonnal szembeötlik, ha beszélni kezdesz, a fejrángásaid, a hadonászásaid árulkodnak róla. De nem ez a baj, mert nem a beteg mivoltoddal van bajom.

Hanem azzal, hogy ártasz, a förtelmes, kripli személyiségedből fakadó negatív lelki tartalmakat ártó szándékkal teszed közzé, mert pusztítani akarsz. Nem a hazád miatt aggódsz és támadod az általad üldözendőnek vélt "rosszat", hanem eleve rombolni akarsz, mert erre ösztökél a frusztrált, beteg személyiséged.

Megint kitiltottál és ezzel beismerted a vereségedet. Kitiltogatsz, mert félsz, mert tudod, hogy egy nyilvános vitában, amire bármikor, bárhol kész vagyok, szénné aláználak. Most még te vagy az úr ezen a libsi szemétdombon, de egyszer megütöd a bokádat. Én szóltam.:)
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
majmunidesz 2011.05.08 08:48:27
@MitTomÉn:

Ennyire futja, hogy megfordít két bekezdést a hozzászólásomból? Elég szánalmas, amellett, hogy a lényeg fölött siklik el készakarva.

Az egyik megállapításom az volt, hogy aki sommásan lesudribunkózza az egész országot egy gagyi kertévés műsor miatt, az valószínűleg szintén az, mert alaptalanul általánosít.

A másik, hogy a "kvíz és "valóságshow" típusú lehúzós műsorok licencét nem "sudribunkók" vásárolták meg a nemzetközi médiapiacon és erőltették rá a lakosságra, hanem a Kolosik, a Svábyk, a Kerényik, a Vágók, a Rubinok és társaik. Az Alekoszokat, Évákat, Olivéreket (Majkákat, Hajdúkat, Nagy Ő Anikókat, stb.) nem a nézők követelték a képernyőre annak idején, hanem a képükbe tolták őket kéretlenül sunyi és pénzéhes gazemberek.

Ha nem tudná, elárulom, a lenézett vidéki, "sudribunkó" néző szívesen élvezné a minőséget is, ha azt kapna.
Amig nem Dundikákkal és Alekoszokkal volt tele az újság és televízió, "beérte" a Latinovitsokkal, Major Tamásokkal, Bessenyeikkel, Sulyok Máriákkal, Dayka Margitokkal is. És nem kapcsolt el az Abigélről, A fekete városról, az Árvácskáról és társairól, hogy csak a hazai gyártású tévés produktumokat említsem.

A kertévék világszerte nem a "sudribunkók" kezében vannak, műsoraikat nem ők találják ki, nem ők szerkesztik, hanem a magukat kifinomult értelmiségieknek beállító fehérgalléros ízlés-bűnözők. A merényletről nem az áldozat tehet, hanem az elkövető.
w Tudjuk, hol laksz 2011.05.03 08:30:00
Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy.…..
majmunidesz 2011.05.06 00:30:13
@a szív fészkei:

"Legjobb indián, a halott indián, ez mindenre igaz. Halott Bin Laden nemcsak az USA-nak jó, de a muszlim mártírtermelésnek is."

Ezt most komolyan gondoltad??? Tehát a palesztinok (arabok, irániak) érdeke az lenne, hogy a legjobb zsidó, a halott zsidó??? És fordítva?

Vagy a magyaroknak a legjobb roma, a halott roma??? eszednél vagy, amikor ilyeneket leírsz?!?

Másfelől, a jogszerűen elítélt és kivégzett Eichmann a németek mártírja lenne?? Talán egy elényésző részének...

Ahogy Osama is nagyon csekély számú arabnak. A többi 200 millió számára megvetett, elfelejtett terrorista.