Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs Parkinson (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi kisvideót későbbre időzítettük, amikor már az érzékenyebb dolgozók ebéd utáni sziesztáikat töltik. A gyermekek pedig kit érdekel hol vannak, reméljük valami hasonlót játszanak...
Forrás: Rémálom blog "Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz. Tüntetés a szcientológus…..
Létezik egy olyan magazin, hogy Impact (behatás). A Szcientológusok Nemzetközi Szövetségének (IAS) magazinja. Az IAS a központi adománygyűjtő egység az egyház belül. Az Impact magazin célja az adományozók számára annak bemutatása, hogy az adományaik révén, annak…..
Mrs Parkinson (törölt) 2008.05.10 17:47:41
Ez az én teóriám, ha én lennék Miscavige, így csinálnám:

L.G. a sikeres vállalkozó, megtermel 1.000 $ nyereséget, és megállapítja, hogy adózott eredmény kb. felét vissza kell forgatnia, hogy versenyképes legyen, terjeszkedjen, a maradékból meg minél több jusson neki.

A) ha a vállalkozó nem lenne szci:
1. Befizeti a TA-t (legyen 16%), marad 840
2.a) eredménytartalékba kerül 420, azaz a fele, ez szükséges a fejlesztésre
2.b) osztaléknak (osztalékadó legyen 25%) kivesz: 420-420*25=420-105= 315 $

B) csakhogy L.G. szci:
1. Eladományoz 42%-ot az egyháznak, azaz 420-at
2.a) Befizeti az 1000$ után járó TA-t (16%), marad 1000-420(adomány)-160(adó)= 420, azaz a 840 fele, ez szükséges a fejlesztésre, megy is jövő év elején rögtön az eredménytartalékba.

Az egyháznál 420 $ keletkezik az adományból, ez adómentes. Az egyház és a vállalkozó megegyezik, hogy mindkettejüknek megérje. Az osztalékadó kikerülésével megspórolt 420-315(ez lenne a nem szci vállalkozó szabadon elkölthető vagyona)=105 $
megosztásáról tárgyalnak. Mondjuk odaad a Miscavige gyereknek 50-et, a maradék 55-öt megtartja.

Eredmény:
Miscavige & tsainak a 1000 $ nyereség után 50 $ üti a markát
L.G. barátunknak a virtuális számlájára felkerül 315+55=370 $, ebből fizeti a szolgáltatásokat, valószínűleg kap egy kétszemélyes utat a napfényes Clearwater-be és egyéb juttatásokat, olcsó munkaerőt. Elmondhatja magáról, hogy ismeri D.M.-et, hódolhat sznobságának, az egyház támogatójának tüntetheti fel magát stb.

ÉS MÉG NEM IS BESZÉLTEM AZ ADÓZÁS ELŐTTI EREDMÉNYT CSÖKKENTŐ TÉTELEKRŐL!

Önkormányzatoknál alapból nem adományként, hanem szolgáltatásként elkönyvelik az auditálást stb. dolgokat
Veszteséges vállalkozásnál ("Majd mi segítünk!") szintén költségelnek, hiszen VESZTESÉGES, és az adott adomány után ugyanúgy kellene adózni, de nem lesz miből... Azaz annyit csavarnak ki belőle, amennyit csak bírnak.

Ez így mind szép. Mikor lő öngólt a CoS? Ha nem ismeri fel, hogy a nyereséges vállalkozásba pumpálni kell a pénzt, hogy hosszú távon adományozzon, és erős várként szolgáljon. Ehelyett költségelnek (ez rövid távon hasznos), de hosszú távon a vállalkozás tönkremegy.

Szerintem, bár nem értek ehhez...
Per pillanat hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nincs is semmi baj a magyar egészségüggyel, amíg ilyen kórházindulók (vagy nevezzük minek ezt a műfajt) születnek, mint a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház alant megtekinthető, és főleg meghallgatható szerzeménye. A kép,…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
Mrs Parkinson (törölt) 2008.03.01 16:03:59
OFF.

[Mert itt azt hiszem azoknak érdemes offolni, akik a témához szólnak hozzá :)]

Visszatérve tehát:
1. Nyílt, egészséges lelkületű ember nem bújik nick mögé, ha nem ismert címzettnek akarja eljuttatni az üzenetét. (Baráti körökben, közös ismeretség alapján elfogadott.) Valamint pontosan megjelöli személyazonosságát. Ezt legalább még a Gyarmati Pál is megteszi, mert van benne gerinc. LÚZERBEN csak az esemény után volt.

2. És nem telefonál nekem rejtetten hajnali kettőkor, megnézni, alszok -e már. Egyébként nem, tehát nem jött be. :D

3. És pl. a tököm tele van az olyan "egyetemistákkal", akik a fórumokba írogatnak álnéven, hogy milyen kevés az ösztöndíj, milyen elégedetlenek ezzel-azzal, aztán még ők vannak felháborodva, ha nem válaszolnak a kérdéseikre. Nemhogy a DSc min. egy. tanár, de még én se.

4. Előbbiekből adódóan vannak emberek, akik JÓHISZEMŰEN viszont qrvára kíváncsiak az illetőre a nick mögött, ám qrvára utálják feltörni más e-mailjét, iWiW-fiókját önkényesen delete-elni (hogy aztán az e-mailjeit használja, ami felügyelet alatt áll ugyeugye...), vagy IP-je alapján tartózkodási helyét (majd ebből személyét) belőni.

Bocs Subba szerkesztők és kommentelők. Akinek nem inge, ne vegye magára. De tudom, hogy az illető - ha nem is írt még - de olvassa a Subbát. Részemről befejezve, következő alkalommal nem leszek elnéző. Idióta barom.

ON.
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..