Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasadi

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Milan számára az átigazolási szezon véget ért. Ezt említettem az elmúlt néhány napban és most is csak alátámasztani tudom. Teljes a keretünk." - nyilatkozta Adriano Galliani a Gazzetta dello Sport-nak, vagyis mindez annyit jelent, hogy az egész nyáron az őrületbe…..
 Goran Pandev a Napoli együttesében folytatja, vált biztossá ma délután, miután az Inter és a déli klub mindenben megegyezett a támadó átigazolása kapcsán. A macedón játékos kölcsönbe érkezik az Azzurrihoz, mely további bejelentéssel is örvendeztette szurkolóit, az Inter…..
Az első bejegyzésben az én kitűzött célomról beszéltem, ami a diéta és edzés kombinációja július 25. napjáig. A dolgot 5 napja kezdtem el, egészen pontosan hétfőn (2011.05.02.). Nem mondom, hogy egyszerű, de nem is olyan vészes, mint az korábban gondoltam. Az étkezések okoznak…..
Ez a blog azért jött létre, mert én elterveztem valamit 4 napja és meg fogom csinálni. Egész pontosan azt terveztem el, hogy a születésnapomig (július 25.) tartok egy diétát, emellett kemény edzések teszik majd ki a mindennapjaimat. A dolgot természetesen képekkel és pontos…..