Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mannasuurimo taikinakokkare keitto

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lipcsei Betta és társai a Miss Universe verseny közben focival – Brazíliában mi mással? – múlatták az időt. Cafú az egyetlen futballista, aki három világbajnoki döntőben is pályára lépett, két aranyával és egy ezüstjével Pelé mögött a második a foci vb-k…..
„Megkérdeztem tőle, hogy jár-e valamilyen diszkont kedvezmény nekem, ha csak színlelem az orgazmust?” – a vicces srác a neten egy örömlányba botlik, ami elég sokkolóan hat rá ahhoz, hogy végleg feladja a dolgot. Ám az utolsó pillanatban becsúszik egy rendes lány,…..
A mai vasárnapra egy véleményt, s ezzel együtt egy vitatémát szeretnék útjára bocsátani, mégpedig azt, hogy vajon az ördögtől való dolog -e a privatizáció? Mármint a MÁV-val kapcsolatosan. El kellene -e adni valami piacgazdasági alapon működő multinak, vagy csak részben…..
  Egy kis enyészetért és az azt megörökítő gyönyörű fotókért (ezúttal) nem megyünk a szomszédba. Hol készültek az alábbi képek?     Arra az esetre, ha valaki tényleg játszana velem, apránként csepegtetem az infót: 1910-ben kezdték építeni a zürichi Weiss…..
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Régen volt 8-bites csaj a rovatban, most jöjjön egy kétes hírű ikon, akihez mégsem kell kitenni a 18-éas karikát: Giana, pontosabban a Giana nővérek, a The Great Giana Sisters című, 1987-es platformjáték főszereplői. Valójában egyszerre csak egy lány szerepelt a játékban, de a…..
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
mannasuurimo taikinakokkare keitto 2011.05.12 01:13:36
Szia Tibi!A modoros akvarista c. poszton felbuzdulva fogadd szeretettel ezt a kis szösszenetet a modoros tarantularajongókról. A kommentekből úgy láttam, hatalmas igény van egy ilyenre is.Üdv:--NightWeesch-- (művésznév)P.S.: Lszi az igazi nevem mindenképpen maradjon titokban, mert…..
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
mannasuurimo taikinakokkare keitto 2011.05.07 15:38:53
Igaz a korábbiakkal ellentétben ezúttal csak egy adag reggeliről van szó, de az annál érdekesebb. Az Android várhatóan a legsikeresebb mobil platform lesz, illetve talán máris az. Most megjelent és letölthető az ESET Mobile Security erre a rendszerre szánt nyilvános béta…..