Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szulamit67

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hedon Búcsúzások 2012.02.27 12:44:00
Az élet, mint egy színi előadás. A darab főszereplőjének állandósága mellett szereplők jönnek-mennek, a sors (a nagy Rendező) hetykén bánik a cselekménnyel, hol tragédia, hol komédia, néha tragikomédia, de a főszereplő nem vonulhat le a színről, csak mikor a függöny végleg…..
Szulamit67 2012.02.27 14:05:50
Hedon Kudarc a wellnesshétvégén 2012.02.20 11:29:00
Megvolt és jó volt, kár, hogy csak 50 százalékban. Amint arról pénteken írtam, belevágtam a „kuponozásba”, és vettem egy alsóörsi hotelbe egy 2 fő részére 2 éjszakás tartózkodásra feljogosító kupont, félpanzióval, korlátlan wellness-ezéssel. A hely kifogástalan volt,…..
Hedon „Vízszintes” problémák 2012.02.16 11:55:00
Nem jó rögtön exkuzálnom magam, így in medias res, de fel kell vezetnem e posztomat. A blogot decemberben azért indítottam el, mert egyrészt valamilyen (de nem orvosi) szinten grafomán vagyok, másrészt hiányzik az írás, az alkotás, mióta befejeztem korábbi blogom, amely mintegy…..
Hedon Gyógyító kupon 2012.02.17 10:55:00
Van egy kollégám, aki majd’ minden vásárlását a tavaly felfutott kuponokkal teszi. Legyen szó pizzarendelésről, utazásról, használati tárgyak, étrendkiegészítők vásárlásáról, ő próbál minden kiadást kuponokkal rendezni. Minden kuponos cég Facebook oldalát lájkolta,…..
Hedon Békülő szex 2012.02.11 09:53:00
Az „ember tervez, Isten végez” elv miatt szeretek élni! Amikor eltervezem, hogy másnap mit fogok csinálni, és az élet teljesen máshogy alakítja: partner közbeszól, projekt elmarad, leáll a levelezésünk. És persze, az élet az emberi kapcsolatokat szokta a leggyakrabban kuszálni,…..
Szulamit67 2012.02.15 16:34:47
Kedves Hedon! A Propellerről keveredtem ide. Gondoltam, ha már belinkelted magad, megnézem ki vagy. Beleolvasgattam a blogodba és tanult, intelligens embernek tűnsz nekem. Ezért gondoltam megosztom veled, mit gondolok a párkapcsolatodról. Teszem ezt azért, mert érzésem szerint kb. két X-el idősebb lehetek, mint Te, így bizonyosan nagyobbak a tapasztalataim, mint Neked.
Tehát: A barátnődnek a legmesszebbmenőkig, teljesen igaza van! Ilyen SMS-t értelmes ember akkor sem küld férfi kollégának, ha nem tudom mekkora haverok vagytok! Gyanakvása teljesen érthető és jogos! Valahol írtad, hogy azon gondolkodtál, hogy elviszed a kolléganőt, hogy mondja el, mi is történt valójában, de aztán meggondoltad magad.
Nos, ez szarvas hiba volt! Ennek a helyzetnek az egyetlen megoldása az, ha a kolléganőd beszél a barátnőddel és tisztázzák a dolgot! DE! Eszedbe ne jusson azt nőt fölvinni a közös lakásotokba, mert abból olyan botrány lesz, amilyet még nem láttál! Valahol, semleges helyen, egy kávézóban, vagy cukiban találkozzatok az illető nővel. Ügyelj, hogy a barátnőd érezze, hogy mellette állsz! A kolléganődet meg kérd meg, hogy lehetőleg ne miniszoknyában vagy egyéb kihívó cuccban jelenjen meg. Ha ezt nem léped meg, máris elkezdheted egy szép, nagy kereszt rajzolását a kapcsolatotokra.
Itt térek ki fenti írásodra is. A leírt jelenség létezik, de nem mindenkinél működik. Nekem is volt barátnőm, aki egyfolytában ölte a férjét és viszont, és egy-egy kiadós "faladjaamásikat" ordítozós parti után mindíg az ágyban kötöttek ki. Majd kezdték előről. Ez viszont csak ideig-óráig működik, ma már ők is elváltak. A ilyen kapcsolat előbb-utóbb felőrli mindkét fél idegrendszerét!
Kíváncsian várom, tezsel.e valamit a kapcsolatod érdekében?
Ne haragudj, ha tulságosan személyes voltam, de kicsit olyan, mintha a fiamnak adnék tanácsot. Remélem, nincs harag. :)
Szulamit67 2012.02.18 14:24:32
@Hedon01:
Nagyon jó az önkritikus hozzá állásod. Reméljük, a barátnőd csakugyan túltette magát rajta és nem maradt tüske benne. Erre majd az idő ad választ.Egy kapcsolatban tényleg fontosak az apró gesztusok, fontosabbak, mint a nagyobb ajándékok. Mindig éreztetni kell a másikkal, hogy fontos, szeretjük. :) Örülök, ha minden rendben veletek, ezentúl is foglak olvasgatni. Kellemes hétvégét! :)
Hedon Valentin nap: túlélve! 2012.02.15 13:28:00
Tegnap hosszasan kifejtettem ellenérzéseim, sőt utálatomat a Valentin napról, és a hozzá kapcsolódó, kötelező érvényű ajándékozási ceremóniáról. Hogy a giccses, gejl, kínai gyártmányú, haszontalan, sablonos, undorító stb. ajándékokról, a páros vécéről, a szívecskés…..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..