Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Co-media

29 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 14-én 22:00-tól a South Park 312. részét láthatják a Comedy Central műsorán. Előzetesünk következik. Itt is van. A South Park 312. epizódjában semmilyen rendkívüli esemény nem történik, azaz semmi olyasmi, ami a coloradói kisvárosban szokatlan lenne. Egy holttest (nem…..
Co-media 2012.09.06 16:50:03
@LámaQ: Igen, megy! Hétfő esténként!
Kifordulhat egy pillanat alatt a négy sarkából a világ?  Van úgy, hogy hiába menekülünk a végzetünk elől, az úgyis utolér minket? A Comedy Central műsorán április 20-án látható klasszikus ezekre a kérdésekre keresi a választ. Megtalálja? A Vadember című filmben az épp…..
A Grafitemberként ismert Merényi Dániel művei már a comedycentral.hu oldalon is megtalálhatóak. Dani évekig reklámgrafikusként dolgozott, élt Olaszországban is, ahol a kerékpárváz-készítés szerelmese lett, Napirajz blogján pedig 2005 óta nevettetnek alkotásai. Merényi Dániel…..
Nemrég vetítették a tengerentúlon az ötszázadik Simpson-család epizódot. Ennek annyira örülünk, hogy most összegyűjtöttük a comedycentral.hu oldalon megjelent legizgalmasabb írásokat, rajzokat, tényeket és képeket, amelyekben szóba került a nem normális família. Először is…..
- Észrevehető bármilyen minimális jellemfejlődés Brendon és Sanya karakterében, vagy ők már örökre suttyók maradnak?- Inkább jellem-visszafejlődésről beszélhetünk. A macik inkább leépülnek, mint épülnek. Mogács Dániellel készült interjúnkból idéztünk. A beszélgetés…..
Jön! Jön! Jön! Új animációs sorozat a Comedy Central műsoránPokoli a szomszédod? Előfordul az ilyesmi. Ha valóban az alvilágból jött, az mondjuk viszonylag ritka. A Comedy Central legújabb animációs sorozata, a Pokoli Szomszédok egy démoni család hétköznapjait mutatja be, akik…..
Saját gyártású Ubul a Comedy Central műsoránA Susogós Mackók mellett január közepétől újabb saját gyártású minisorozat érkezik a Comedyre. Az És Ubul nem normális címszereplője ismert mesék emblematikus jeleneteit zavarja meg, ettől meglehetősen átalakulnak a megszokott…..
Szilveszterkor jön az Égessük le Charlie Sheent! A Roasts műsorok lényege röviden: hírességek szívatnak egy kiválasztott celebet másfél órán keresztül. Jelen esetben a vasutas házaspár (igen, Evita Peron, Charlie Sín, régi poén) hímtagját.A „Égessük le...”…..
Új a South Park epizódok jönnek decembertől a Comedy Central csatornán. A 15. évad Amerikában iszonyatosan nagy sikert aratott – talán nálunk sem lesz másképp. Cartman kiborul, amiért nincs iPad-je. Később egy iskolai eset után dührohamot kap. A South Park új évadjának…..
Louis C.K. önmagát alakítja az Amerikában igen népszerű sorozatban, amelyet saját maga rendez és ír is egyben.A stand-up comedy klasszikus előadóinak legszebb hagyományait folytató Louis szarkasztikus humoráért, sajátos látásmódjáért és szókimondó stílusáért rajong…..
Folytatódik a Comedy Central bemutatja legújabb évada: a stand-up műsor színpadán Pesterzsébet és Kispest kiválóságát, Rekop Györgyöt láthatjuk, majd a születésnapi daláról ismert, abszurd slágerekben utazó trió, a Három Kismalac következik.Rekop György beszámol arról a…..
Folytatódik a Comedy Central bemutatja! Vasárnap esténként kerül képernyőre a saját gyártású stand-up műsor új évada. A színpadon ezúttal Hajdú Balázst és Bellus Istvánt köszönthetjük! Jön az emberek humoristája, aki szatyorral és villamossal jár! A fiatalember, aki nem…..
A hétvégén zajlott a Comedy Central bemutatja legújabb évadának felvétele. Következzenek a legmeghökkentőbb képek a forgatásról! Köszönjük a szenzációs fotókat Koncz Csabának! Szinte el sem kezdődött a forgatás, amikor Hajdú Balázs váratlanul…..
Kiküldött tudósítónk (akit azóta beengedtünk) ezúttal Bulgáriában járt, ahol remek fotósorozatot készített, amelyből tökéletesen kiderül, milyen igazából a sopszka és Hriszto Sztoicskov országa.Ahol - mint kiderült - az intelligens élelmiszerek között nem tartják számon a…..
Kollégánk az elmúlt két hétben három olyan lifttel utazott, amely kissé eltért a megszokottól. Hol a számokkal volt kisebb gond, hol a betűkkel. Az olaszok angol tudása pedig mindig is legendás volt. Hatos. F…t! Kilences!  (Bulgária) Fontosss a folyamatosss…..
Az idei Sziget-fesztiválon is divat volt a beöltözés. Vicces sapka, tréfás kiegészítő vagy egyből egész alakos szőrös jelmez, hogy csak a szem látszódjék ki.Az egyéniségeknek öltözött majom-majmolók és a tényleg ötletes álruhások forgatagában alig néhányan vették…..
Nagyvázsonyban a Dumavölgy Humorvár fesztiválon zseniális Comedy Central matinét láthatott a mélyen tisztelt közönség. Sajnos a fellépőinknek viszonylag kevés idő jutott a színpadon, ezért bizony néha kialakult némi feszültség az egymás után következő művészek…..
Már zajlik Nagyvázsonyban a stand-up comedy legjobb hazai képviselőinek részvételével az egyhetes Dumavölgy Humorvár fesztivál! A rendezvényen felbukkan a magyar humoristatársadalom legjava: Kovács András Pétertől Litkai Gergelyen át Kőhalmi Zoltánig; Hajós András éppúgy mint…..
Mai tréfás perceinket szánjuk arra, hogy elmélyülünk a WC-k (ez eddig elég rosszul hangzik) művészetében; azaz kicsit figyeljünk arra, amire oly ritkán van időnk: a rötyin található feliratok és piktogramok értelmezésére.Nézzük először ezt a szenzációs alkotást! Az egyik…..
Stand-up és Dumakoncert, Rádiókabaré és Duma Jam, vicces faluséta és … ööö… vicces faluséta: idén ismét Nagyvázsonyban a legjobb hazai humoristák -  július 22-től indul a Dumavölgy Humorvár! Ott lesz Mogács, aki egyben Dr. Mogács is és Brendon is. Ott…..
Csudás hír a Susogós Mackók kedvelőinek: a Comedy Central hamarosan újabb epizódokat forgat Brendon és Sanya főszereplésével. És egy még jobb hír: ezúttal Te is formálhatod a kőkemény mackók kalandjait!Írj egy Susimaci-epizódot!A feladat pofonegyszerű:1. Maximum 20 sor…..
Egy időseket ellátó walesi kórházban rendkívül eredeti nővérhívó alkalmazást helyeztek üzembe.A cardiffi intézmény minden kórtermébe CSÖRGŐDOBOKAT tettek, arra kérve a gyengélkedő néniket / bácsikat, hogy bátran rázzák meg a kis hangszereket, ha segítségre van…..
Nap mint nap (úton-útfélen, jártunkban-keltünkben stb.) simán elsétálunk vicces történések, hülyébbnél hülyébb feliratok mellett, anélkül, hogy lefényképeznénk azokat. Épp ideje változtatni ezen a beteges szokáson! Az utcán sétálva gyakran veszünk észre döbbenetesen…..
Ismét meghívtuk a sajtó képviselőit, hogy jelen legyenek, amikor elhangzik a nagy bejelentés!  ..
Tirolban csak lövésekkel lehetett megállítani egy traktort az autópályán. A sofőr negyvennel tolta a sztrádán, az út közepén, ahogy kell. A média az ámokfutó szót használja a vonatkozó tudósításokban, talán az ámokkocogó kifejezés helyesebb lett volna. Az osztrák…..