Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pkitti

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pkandpk Újdonságok 2011.11.14 22:15:00
Nagy dologra vállalkozom: újabb beszámolót szeretnék írni, ezúton a negyedik szálláshelyünkről. Igen, NEGYEDIK. Négy hónap alatt. Sebaj, egyre inkább közeledünk eredeti elképzelésünkhöz, miszerint Londonhoz közel, egy kis városba kellene költözni. De miért is történt ez…..
 Igen rég sikerült valamit is írjunk, ezért gondoltam „regélek” egy picit, úgyis egyedül vagyok „itthon”, mert idióta bank holiday van a főnököm pedig úgy gondolta, amúgy is sok pénzt kerestem már eddig nála, ezért itt az ideje plusz egy napot…..
pkandpk A kezdetek 2011.08.18 21:55:01
Igen csak kalandos és eseménydús napokat élünk és gyakorlatilag azt tudom mondani, hogy egy nap sem unatkozunk. Az előzetes tájékozódásunknak megfelelően, mikor megérkeztünk Londonba, az első néhány napban igazán nem csináltunk sok dolgot, inkább csak próbáltuk megszokni az itt…..
pkandpk Üdvözlet 2011.06.28 21:42:00
Kedves Olvasóink!Jelen blogunk célja, hogy friss, aktuális információval szolgáljon majd angliai életünkkel kapcsolatban.K&K..
"That's a minute off your Golden Time!" -- avagy élet egy londoni iskolában"That`s a minute off!" --ez az egyik leggyakrabban elhangzó mondat abban az általános iskolában, ahol lassan 16 hónapja tanítok, Londonban.Ez a bejegyzes azoknak szól, akik szeretnék megfejteni,…..
pkitti 2011.06.23 21:32:27
@Webandi: Szia Andi!
Én is angol tanár vagyok, egyetemi angoltanári diplomával és QTS szintén folyamatban. Július 15-én fogunk férjemmel együtt Londonba költözni. Szívesen felvenném veled a kapcsolatot.
Írj, ha gondolod: pkitti@vipmail.hu