Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wet

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
< E-Tanú > KRESZ helyett UNIX 2016.09.17 13:45:07
A folyamatos szabálytalankodások miatt az autóalkatrészeket forgalmazó UNIX cég kisáruszállítói legalább akkora szeretetnek örvendenek az utakon, mint a taxisok. A következő eset egy a sok közül, ami ezúttal nem végződött balesettel.   Budapesten, a XI. kerületben a Kondorosi út és a Tétényi út…..
wet 2016.09.18 13:27:42
@E-Tanú: gondolom neked oda van szögezve a mutató az aktuális sebesség korláthoz illetve sosem hibáztál?! és ebben semmi fenn hang nincs csak jó lenne, ha mindenki magába nézne és utána ítélne. És még egyszer mondom a videón látható történet nem helyes és nem szabályos, legfőképpen nem biztonságos.
wet 2016.09.18 13:45:46
@Xxxzzz: ebben egyet értek teljes mértékben, mint mondtam én is benne voltam. És hidd el nem 1-2 hónapig/évig. De ezeket elég nehéz elmagyarázni egy külső szemlélőnek. Ők nem veszik észre az apróbb dolgokat és nem értik meg
, hogy itt ott 1-2 perc vagy megúszott piros lámpa, vasút stb. mennyit jelent egy kör vagy egy nap végére. Vagy, hogy, ha ki akarsz tolatni valahonnét nem engednek ki sem az autósok sem az emberek és mennyire nem látni semmit egy "dobozos" autóból mégis centiken képesek elbújni mögötted ahelyett, hogy kiengednének.
wet 2016.09.18 13:49:26
@kercsi vííí: Igen, meg a papákra akik a 2x2 sávos 8-as Fehérvár elkerülőn szembe jönnek velem és a forgalommal, mert azt sem tudják hol vannak. Vagy a nőkre akik egy egyszerű rutin parkolást képtelenek megcsinálni ezért keresztbe rakják le a kocsijukat a CBA parkolóban...sorolhatnánk nap estig itt morális problémákról van szó.
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..