Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abby882

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szürke elemek, némi átlátszó toldással. A parabolaantennát látva már vigyorogni kezdek, sejtem már, mi lesz ebből. Ismét egy klasszikus, a nemcsak SW rajongók számára ismert "korong", a világmindenség leggyorsabb csempészhajója: a Millenium Falcon. A magyarra rendkívül bénán…..
A tegnapi "elem-özön" után viszonylag kevésnek hat a tíz darab elem, igaz nagyobbacskák is vannak köztük: a függőleges vezérsík és a két mini-szárny elég speciális, na de mi lesz ebből? Egy birodalmi hajó, méghozzá egy Lambda-osztályú sikló - ezt még annak ellenére is…..
Értem én, hogy valaki elcseszerintette az általunk is posztolt videók adásba küldését (értsd: ma még nem kellett volna nézhetővé válniuk, de valaki nagyon elkúrta), de utólag visszaszívni és nem-megtörténtté tenni a filmecskéket (1., 2.) szánalmasan meglehetősen…..
Tavaly sikerült két csoportnak is egy remek gyárlátogatást szerveznünk Nyíregyházára. Akkor úgy terveztük, hogy lesz még ismétlése a dolognak, ez mostanáig váratott magára.Üröm az örömben, hogy egyrészt nem tudjuk azt a VIP színvonalat biztosítani, mint amit a keddi posztban…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..