Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Start Gomb

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél órája történt meg velem az eset és még mindig szétrobbanok az idegtől. Az ideg, ami nem pillanatnyi fellángolásból, hanem a BKK-BKV-val való közös életemből és csalódásaiból fakad. A mostani sztori csak a gyújtó volt, egy katalizátor, hogy újra billentyűzetet…..
Start Gomb 2015.11.04 14:20:42
Az milyen már, hogy az éjszakai járatokon vagyonőr feliratú magán biztonsági cég emberei bkv jegyellenőr karszalagot viselnek? Ha jegyellenőrök senkit nem zavar, hogy gipszjakab bt állami jegyellenőri feladatokat láthat el? Ha jegyellenőrök, miért viselnek vagyonőr feliratot és miért nem adhatnak csekket?

Ha pedig nem jegyellenőrök, hanem vagyonőrök, mint ahogy a ruhájukon a címke állítja, akkor pedig hogyan lehet egy vagyonőrnek jegyellenőr karszalagja? Most akkor vagyonőr vagy jegyellenőr? Szerintem ez két külön munkakör, két külön munkaköri leírással..

Szerintem teljesen mindegy, hogy van-e egy utasnak jegye/bérlete vagy nincs, attól ő még egy ember, és nem lehet vele alpári primitív suttyó hangon beszélni és viselkedni. A múltkor nem találtam a bérletem a táskámban, és elkezdtek olyan csúnyán káromkodni, hogy én szégyelltem magam helyettük, meg szálljak le, mert feltartom a buszt. A végén amikor megtaláltam, semmi bocsánatkérés ennyi volt a válasz: szórakozz mással k*****..

Másik eset: a vagyonőr előtt elővettem a jegyem, kilyukasztottam, és a lyukasztó nem kattant, még egyszer megigazítottam a jegyet, meghúztam, nem kattant.Kivettem, és azt mondta a vagyonőr, hogy nem érvényes mert két sorban vannak a jegyen a lyukak, és szerinte egy használt jegyet akartam újra lukasztani. Az életben nem lehet bebizonyítani, hogy igazam volt, végül volt nálam egy második jegy, úgyhogy aznap este két jegy árán utaztam haza..

Kiskirálykodnak az éjszakai járatokon és feleslegesen szívatják a fáradtan hazafelé tartókat. Láttam, hogy nem csak velem viselkednek így, másokkal is ugyanúgy ordítoznak.. Jó móka mondhatom, meg kellene szüntetni ezt az egész kamu feladatkört. Teljesen felesleges és adófizetői pénzek pocsékolása az éjszakai buszokon ezeknek a hatalmaskodó alakoknak a foglalkoztatása.
Régen se védték a buszokat éjjel vagyonőrök, mégis hazaértek az emberek, és ezer jobb helye lenne ennek a pénznek.
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Lobsterizmus Emigrálj barátokkal! 2012.06.02 20:36:00
A magyar kormány olyan szemérmetlen lenézéssel tekint a fiatalokra, ami nemzetközileg is kirívó. Orbánt mélyen érinti, hogy le akarunk lépni, de nem miattunk, hanem a szüleink miatt. Csak nekem fordult fel a gyomrom?  Gondolkodtam, mi bajom vele. Úgy beszél, mint egy szülő. Nem…..
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
Magyaroszág Facebook-függő lett. 3,9 millió honfitársunk regisztrált a közösségi oldalon, és ha levonjuk ebből a fake account-ok becsült számát, akkor is a teljes lakosság több mint egyharmada van fenn a Facebook-on, ami hatalmas szám. Zuckerberg médiájának dominanciáját semmi…..
Jó estét.   F. László vagyok és foglalkoztat a téma,mert hallottam,hogy egy általam is ismert főnök,akinek mellesleg négy zöldségesstandja van az újpesti piacon,annyira terrorizálja a női eladóit,hogy rettenetesen félnek tőle.Nem szabad szóba állniuk a vevőkkel,mert akkor…..
Start Gomb 2012.05.29 01:47:12
A J.P. morgan 2 milliárd dolláros bukást jelentett be a múlt héten.  A srácok hanyagok voltak, semmi különös. "A befektetésállomány kockázatosabbnak, ingadozóbbnak és kevésbé hatékonynak bizonyult, mint gondoltuk. Sok volt a hiba, a hanyagság és a téves…..
Mondanám, hogy nem értek a villamossághoz és azért nem tudom megmondani mi ez, de a helyzet az, hogy - Tamás fotói alapján - még abban sem vagyok biztos, hogy a villamossághoz van köze ennek az izének. (Amúgy sem akarom szegény ELMŰ-t minden második nap ekézni). Lehet hogy csak…..
Sokat hallottunk már a tőkepiac sötét oldaláról, de akkora lóláb ritkán lóg ki a bankházak falai mögül, mint pénteken. A gazdasági portálok egy héten át futószalagon ontották a forint szakadása miatt aggódó, majd - a forint drasztikus erősödésén örvendezés helyett - az…..
Start Gomb 2011.11.21 03:41:01
Tisztelt Blogger,

Az IMF bejelentes elmeletileg erosithetne a forintot (igaz, azota kiderult, hogy majd csak december kozepen akarnak leulni, es januarban dontest hozni, szoval gyakorlatilag bloffoltek egyet), a financial times szerint: „tartalom nelkuli szobeli intervencio” tortent…

Nezzetek a szelesebb horizontot, a magyar piac mellett az EU penzugyi fejlemenyeket. Nekem ugy tunik, hogy a nagyfiuk mar tudjak, hogy k.nagy gaz lesz Europaban…

www.nytimes.com/2011/11/19/business/global/lenders-flee-debt-of-european-nations-and-banks.html?pagewanted=1

mg.co.za/article/2011-11-18-south-africa-braces-for-eurogeddon/

Azsia is arra keszul, hogy europaban komoly gondok lesznek:
www.reuters.com/article/2011/11/19/us-asia-eurozone-idUSTRE7AI0M520111119?feedType=RSS&feedName=businessNews&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+reuters%2FbusinessNews+%28News+%2F+US+%2F+Business+News%29

Ha a gorogok vagy olaszok, vagy spanyolok csodbe mennek, annak tovabbgyuruzo hatasai lesznek..

„The British government is preparing contingencies for an "economic Armageddon" in a week when GDP was forecast to grow at just 1% for 2012 and the country's unemployment rate hit a historic high of 8.3%, with the number of jobless increasing to 2.62-million for the quarter ending in September.

Authorities doubt that the proposed bailout for the eurozone, estimated at as much $6-trillion, will pull countries such as Greece, Italy, Portugal and Spain out of their debt hole. They also do not have faith in the new ruling technocrats' ability to restore fiscal and political stability in Italy and Greece.”

Nem tudom, hogy ez bekovetkezik-e, de azt latom, hogy lapatoljak ki a penzt europabol, es az europai bankoknak nem nagyon akarnak hitelezni... szamomra ez ugyanazt mutatja, mint a del-afrikai befektetesi alap vezetojenek:

"It's crazy out there," said Nedbank Capital head of flow sales Brigid Taylor. "Watching the movement on the screen … yes, it's like Armageddon is coming. The financial repression is benefiting South Africa. We've seen massive inflows into our bond market. Investors worried about banks collapsing are buying government bonds in South Africa."

Nehez okosnak lenni, ebbol lehet forint erosodes is, meg forint zuhanas is barmelyik nap.. Nem hiszem, ha azsia es az usa panikol, akkor a magyar piac szarnyalni fog, naprol napra valtozik az eurozonas helyzet, es egyelore ugy tunik negativ elojellel..

Szerintem a SocGen-es arc ezert mondja, azt amit mondott...Velemeny?
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
Start Gomb 2011.09.19 16:10:55
@mainz1905: valószínűleg más szegmensét látjuk az életnek, és mindkettőnknek igaza van. Talán te vagy a szerencsésebb helyen:)

@oramuves: biciklisáv most is van, és eddig az illetékesek arról nem beszéltek, hogy megszüntetnék, úgyhogy rosszul értelmezted a szöveget.

@kama3: ROI (return on investment) a kulcsszó, de ez senkit nem érdekel általában..

@keptelenseg: Szerintem nem javuló tendenciában vagyunk..
Start Gomb 2011.09.20 02:50:30
@dorcssa: szerintem egyszer menj el a Szabadság hídhoz, és nézd meg, hogy senki nem jár az életveszélyes sávban a villamossín és az autók között, mindenki a híd járdáján teker át Budáról Pestre...Gondolom cseszegetni könnyebb, mint gondolkodni, és megnézni a realitást.

Különben szerintem elég széles a híd járdája ahhoz, hogy lassú tempóban mindenki kényelmesen elférjen, és, mint ahogy írtam, követtem az előttem lévő bringások forgalmát...
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Május 9-én jelent meg az AC/DC új koncertvideója Live At River Plate címmel, és ebből az alkalomból a tagok adtak pár interjút, amiken előkerült az a velük kapcsolatos állandó kérdés, hogy mikortól lesz letölthető legálisan az AC/DC-életmű. A válasz: soha. A legnagyobb…..