Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labdaseggű vörös démon

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A nők sokat el tudnak nekünk mondani a jelenlegi társadalomról. Időnként túlságosan macsók vagyunk, nem engedünk teret a nőknek. Pedig ők más szemszögből képesek látni a dolgokat, mint mi, és olyan kérdéseket tesznek fel, amelyeket nem értünk." Ferenc pápa, 2015.…..
labdaseggű vörös démon 2015.01.23 11:43:25
Vas Megyei Vadőrség Nem árt a! Óvatosság Gyakorta értesülünk magas rangú rendőrtábornokokat ért erőszakos medvetámadásokról, de az is előfordul, hogy közvetlen lakókörnyezetünkben, vagy éppen családunkban történik hasonló eset, vagy mi magunk vagyunk ott, ahol épp valami…..
labdaseggű vörös démon 2014.11.25 22:59:20
Sajnos mára a zeneipar futószallagon hozza a sok, szaros műanyag sztárt, akik nem tudnak énekelni, csak a seggüket rázzák - de producerre és Photoshop-művészekre telik nekik bőven. Nincs egy eredeti riffjük sem, csak lopnak, feldolgoznak, sample-eznek, tátognak. Szánalmas. Úgy…..
labdaseggű vörös démon 2014.10.26 10:52:17
Tisztelt Modor uram! Rég volt már nálatok olvasói poszt. A vébéről írni kell, szóval bátorkodtam. Ímhol! Maradok hűséges olvasótok: A CheTamás nevű (kurva jó a nick, csak mivel olaszos vagyok, ezért sokáig nem esett le - Tyby)   // // ­Láttad ezt, Sanya? Eszem…..
„Kurva kevés pénz jut a kibaszott kultúrára” – erősítette meg a nevét nem ismerő kulturális potentát, aki a választások után venné át a kulturális terület irányítást. A politikus egy háttérbeszélgetésen kifejtette: „Szerintem ez geciség, pedig nekem baszottul…..
A hétvégén, ezt már mindenki kívülről fújja, tartottak egy nagy ellenzéki gyűlést, ahol Bajnai Gordon és Mesterházy Attila (aki annyira karakteres és fontos eleme a magyar belpolitikának, hogy néha emlékeztetnem kell magam, hogy nem azonos Mesterházy Ernővel) a miniszterelnök…..
  Ez az ő városa Mentővel szállították el Kate Perryt, miután az énekesnő rosszul lett legújabb klipje budapesti bemutatóján. "Én is először láttam a klipet, a forgatás során nem mindig tudtam odafigyelni arra, ami történt. Nem értem, hogy maradhatott ez benne" - utalt a…..
labdaseggű vörös démon 2012.04.05 20:14:53
Az éhségmenet résztvevői kulturális követeléseket is harsogtak, és munkahelyek mellett igényes elektronikus partykat követeltek Miskolcra.  A tüntetés résztvevői közül a legtöbben azt nehezményezték, hogy a napokban több Grammy-díjjal is kitüntetett Skrillex a borsodi…..
A Lövőház utcai tüntetésen az Unió zászlaja mellett véletlenül lángra kapott Dörner György és egy forma 1-es rajtzászló is. A rajtzászló véletlenül kapott lángra: Gyevi Etelka (37) ugyanis nem talált otthon árpádsávos zászlót, csak olyat, ami csíkos helyett kockás, és…..
Az új közoktatási törvény értelmében a féléves és évvégi iskolai eredményekért járó okleveleket ezentúl Facebookon osztják, de mindenkinek csak az indián nevét írják rá.„A Facebookon már kész az oklevélkiadó infrastruktúra, nem kell kinyomtatni, ráadásul a…..
labdaseggű vörös démon 2011.12.22 14:43:14
Subba Hát ööö nem akarok zavani 2011.11.17 13:00:00
Felröhögtem! via..
labdaseggű vörös démon 2011.11.19 22:20:02
Csurka István az Új Színház leendő művészeti igazgatója egy elveszített fogadás miatt volt kénytelen egy LMP-rendezvényen fotózkodni."Én nem bírom, annyira röhögök, hogy már fáj" - mesélte a kamera másik oldalán álló Dörner György, a fogadás nyertese. Az LMP…..
labdaseggű vörös démon 2011.11.07 12:04:41
El is felejtettem, hogy jövő vasárnap időközi választás lesz Budán, a II. kerületben (Rózsadomb, Pasarét, Hűvösvölgy stb). Jómódú, jól szituált értelmiségi jobboldali a kerület, így az ex-MDF JESZ-plakát egyenes telitalálat: Kovácsics Ádám: "A jelenlegi…..
Nem csak a rendszer ellen való tiltakozásukat fejezték ki a HírCsárdának eljuttatott videójukban a vasárnapi tüntetés résztvevői.   ..
labdaseggű vörös démon 2011.10.22 10:29:50
A planking, a banking és a benga után újabb őrület ütötte fel a fejét, ráadásul igazi hazai találmányról van szó. A magyar fiatalok új kedvence az attiling, vagyis az attilázás. Az ELTE Folklór Tanszékén még keresik az attilázás eredetét és pontos jelentését, annyi…..
labdaseggű vörös démon 2011.08.23 15:41:17
@ezazteee: az a "nempofázoltánolás"

ez a kép kőbányán készült egy kínai giroszostól távozóban. a performansz egy szurikátát ábrázol, amint egy borsodi alacsonyfeszültségű konyhakertkerítésbe gabalyodva keresi az élet értelmét távol otthonától. a képen nem látszik, de tele van életörömmel, és játékossággal.
(a folklór tanszék később átadta a tudományos kutatómunka eddigi eredményeit a pantomim szakirányosoknak)
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
A miniszterelnök éppen az ország gazdasági helyzetét értékelte, amikor az egyik operatőr elengedte magát. Orbánt kicsit megakasztotta az incidens, de aztán egy ablak kinyitásával sikerült hamar kiszellőztetni a szagokat. "Ez szar volt már mikor megetted." - tett pontot az…..
labdaseggű vörös démon 2011.08.19 08:25:55
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
Jó volt a fellépése: a Sziget mínusz egyedik napján Geszti Péter Geszti Péterrel és Geszti Péterrel lépett fel a Geszti Péter Nagyszínpadon. „Szép nagy ez a színpad, de az egyik végéből a másikba nagyon nagy volt az átfutási időm” - osztotta meg élményeit a…..
labdaseggű vörös démon 2011.08.10 14:26:41
A holnapi Sziget-koncertre készülődve az amerikai popsztár egy órán keresztül csak a HírCsárda olvasóinak kérdéseire válaszolt a csetszobában. A válaszok után zárójelben olvashatóak a fordítások. Ön a magánéletben is ilyen alacsony? (K. Bálint, Devecser) Ha-ha-ha, good…..
labdaseggű vörös démon 2011.08.08 22:05:07
Űrhajó-leszállóval és rádióteleszkóppal is kedveskednek a legnagyobb hazai fesztivál szervezői a más univerzumból érkezőknek. "Ez a fesztivál kinőtte a bolygót" – mondta el lapunknak Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője, aki ezt is elárulta: idén akkora…..
labdaseggű vörös démon 2011.08.08 20:28:37
labdaseggű vörös démon 2011.08.09 20:17:05
@Szep elet: én csak akkor megyek, ha lesz a szigeten disznóvágás is!
„Cilalány megmentette elhibázni készült életemet, mert ha ő nincs, akkor lehet, hogy még egy évig sínylődöm ebben a házasságban, fontos éveket veszítve” - mai történetünk kis hazánk határain túlról érkezik. Levélírónk úgy dönt, hat év hűség, komédia,…..
Több mint 80 ezer lájk, az online média és a blogoszféra figyelme, és 15 perc világhír - a jakabandor.blog.hu „Tőlem ezért nem kapsz munkát” című bejegyzése egy hét alatt feljutott a csúcsra, de mit jelent ez? Új kor hajnala jövend? Hogy miért pont most és miért…..
labdaseggű vörös démon 2011.08.09 14:33:06
Archívumunkban találtuk: Schmitt Pál egy különleges ajándékkal lepte meg két hete a távozó román nagykövetet... Egy alvó bébivaddisznóval búcsúztatta a köztársasági elnök a diplomatát. "Honnan tudta, hogy ez a kedvencem?" - lelkendezett később a román nő...
labdaseggű vörös démon 2011.08.09 14:08:07
@driopios: ha szerződtették szövegírónak Nagy Árpit (is) akkor mindenkép
Új rovatunkban az adott nap legizgalmasabb képei közül csemegézünk. Első kiválasztottunk szintén egy újdonság lett... A Népszabadságban ugyanis mától úgynevezett képrejtvényekkel is színesítik a tartalmat. Az első ilyen képet mi is megkaptuk, de eddig még nem sikerült…..