Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furkós Bertalan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tudjuk, hol laksz 2011.05.03 08:30:00
Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy.…..
Furkós Bertalan 2011.05.04 15:34:27
Egy végszóra még újra itt vagyok - köszönés nélkül ugyanis nem szokásom távozni -, de végleg elmegyek, mert az itteni ürülék szagú szubkultúra még az olyan strapabíró férfiak orrát is kikezdi, mint amilyen én vagyok.

Elmegyek, bár mint látható, annyiszor jöhetnék vissza, ahányszor csak nekem tetszik. A szív fészkei nevű sötét, buta és betegesen bosszúszomjas lipóciai vénasszony korlátoltságát jól mutatja, hogy 400 visszatérést prognosztizált, mert hogy szerinte ennyi űrhajós létezik, akiknek a nevét "bitorlom". :)

Eltekintve attól, pl. a "Neel Armstrong" nicknek semmi köze az első emberhez, aki a Holdra lépett (hiszen Neil Amrstrong hála Istennek még közöttünk van, 80 körül jár és jó egészségnek örvend), "névbitorlásról" a neten körülbelül annyira van értelme böförészni, mint felháborodni azon, ha egy versenylovat, Al Pacinónak, Marion Jones-nak, Julia Robertsnek vagy Pavarottinak neveznek.

Elmegyek, mert egy etikailag súlyosan fogyatékos egyénekből álló társaságban normális és ép érzékű ember sokáig nem érezheti jól magát. Ahol a szellemileg és erkölcsileg beégett blogtulajdonos visszamenőleg megsemmisítheti a neki kellemetlen hozzászólásokat, ott más gazemberségre is számítani lehet, amiből nem kérek. (Utoljára a bolsevizmus gyakorlata volt, hogy kisatíroztak személyeket Lenin és Sztálin fotóiról, pl. Trojkijt, és úgy kerültek e fényképek a tankönyvekbe vagy a múzeumok falára).

Elmegyek, mert ebben az áporodott, lábvíz és fingszagú, gettó mentalitású környezetben az értelmes vita esélye konvergál a nullához. Ahol a blogtulajdonos "védelmében" azonnal egy tucat sáskaéhségű lelki nyomorék ront rá az ismeretlen "új fiúra", ha ide merészkedik, és nem az előírt cionista nótát fújja, ott nincs esélye korrekt eszközökkel megvívható szellemi párbajnak.

Elmegyek, mert kiismertem őket és egyúttal megundorodtam attól a legfeljebb másfél tucat félkegyelmű kényszeres kötözködőtől, akik folyamatosan itt tenyésznek, egymás ánuszának megnyugtató szagfelhőjében. Egymást bátorítva téveszméket cserélnek, az Index, a Hírszerző, a Klubrádió, az ATV és a többi, autentikusnak tekintett szutyokmédiumból szerzett értesüléseiket osztják meg egymással, lefasisztázva minden olyan hír- és információforrást, amely nem őket igazolja vissza.

Elmegyek, mert hányingerem lett a magyarozástól, a nácizástól, az itt általános cinikus gúnyolódástól és megvető szóhasználattól, amivel a magyarokat, mint népet, a kereszténységet, mint vallást és lelkiséget, minden nemzeti tradíciót, magát a magyar nyelvet, a konzervatív eszméket, a soha el nem múló trianoni fájdalmat, az olyan nagy magyarokat, mint pl. Bethlen István, Horthy Miklós, Wass Albert vagy Kosztolányi Dezső naponta és a blogtulajdonos lelkes közreműködése mellett hazátlan libsik becsmérlik.

Én elmegyek, de ti itt maradtok, hiszen Magyarországon már nincs hova mennetek. Itt csaholtok tovább, ebben a pöcegödör színvonalú szellemi alvilágban, ahová ugyan betévedhet egy-egy gyanútlan értelmiségi, ahogy jómagam is, de hamar a távozás mezejére lép, amint megismer benneteket. Kell ehhez néhány nap, nekem is ennyire volt szükségem, de most vége, elég volt belőletek.

Az embernek is szánalmas, kórosan öntelt, mentálisan korlátolt, pszichopata tüneteket mutató blogtulajdonostól is búcsúzom. Két héttel ezelőtt azt sem tudtam, hogy a világon vagy, tóta féreg, és úgy felejtelek el, rosszarcú, bűnöző tekintetű, betegesen magyargyűlölő büdös libsi, hogy nyomod sem marad bennem.

Azzal fejezem be, amivel úgy két hete elkezdtem: a kutya ugat, a karaván halad. Csaholjatok sakálok, Magyarország megvan és főleg meglesz nélkületek. Ámen.
Furkós Bertalan 2011.05.04 18:48:00
@szerénységem:

Elnézést, hogy tőled külön nem köszöntem el, elfelejtettelek, mert te vagy itt a legjelentéktelenebb libsi (pedig igazán nagy belőlük a felhozatal).

Abban is vered az átlagot, hogy soha egy önálló gondolatod nem volt, pusztán mások basztatásában, főleg a tőled joggal undorodók lenácizásában merül ki a tevékenységed.

Héberke, aki ennyire egyszerű, mint egy öntapadós matrica, annak kevesebb megszólalás ajánlott, mert gyakran úgy égsz, mint egy jancsikályhába hajított büdös kínai nejlonzokni.

Szellemileg pedig annyira vagy kifinomult mint egy raklap koton, tehát mielőtt feketelyukazni kezdesz, tanácsos lenne beiratkoznod egy közkönyvtárba.

Megnyugvás számomra, hogy bár engem elveszít ez a libsi falka, itt marad @szerénységem, hogy világító fáklyaként mutassa az utat a nevetségessé válás felé:)