Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sakk-mester

14523 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan tovább világossal sötét jelzett:Bd8 lépését követően?..
Mire jutsz világossal?..
Aki jobban áll, az lép - Engedd szabadjára a fantáziád - Mire játszanál ebben az állásban? Jó szórakozást!..
       A részletes eredményeket ITT találod!   A hatodik fordulóban Szente Varga Fruzsina nyert, Terbe Julianna és Zsuzsanna, valamint Hoang Thanh Trang döntetlent ért el, Gaál Zsóka és Iván-Gál Hanna vesztettek - Három forduló van még hátra - Kitartást és jó játékot! -…..
Sötét jelzett b6 lépése után, hogyan tovább világossal?..
Hajrá világossal! Kapd el a sötét királyt!..
Világos Hc5 lépése után mire jutsz sötéttel?..
Sötét Hd7 lépése után, hogyan tovább világossal?..
  A  Superbet RAPID & BLITZ POLAND 2024 sakkverseny május 8-12-én kerül megrendezésre Varsóban - Ez a GCT első szakasza 2024-ben...
  Hogyan lett Ding Liren világbajnok?   Részt sem vehetett volna a 2022-es jelöltek versenyén, be sem került oda -  ám csoda történt!  A FIDE az orosz GM Sergey Karjakint eltiltotta a versenytől mivel az Orosz-Ukrán háború kapcsán hazája mellett tett nyilatkozata irritált bizonyos hatalmi köröket,…..
Hogyan tovább söttel világos b4 lépse után?..
Sötét e4 lépésére világos Be2-őt lépett - Hogyan tovább sötéttel? Jó szórakozást!..
 A sötéttel játszó 17 éves görög kisasszony lépett egy merészet -  Igen, jól látod, meglépte a Hg6-ot - Egy lépésben eltapsolta a vezérét -  Tapsoljuk meg a FIDE vezérkarát, jár a taps az ECU vezérkarának és a görög sakkszövetségnek is, és természetesen az önkritikával nem rendelkező tábla mögé ülő…..
  Kommentár nélkül - élvezzétek a játszmát, igyekezzetek kitalálni a lépéseket! Jó szórakozást!.   your web browser and/or your host do not support iframes as required to display the chessboard  ..
  Lépjen az olvasó - f4 után sötéttel! Carlsen is ámulva nézi Julianna játszmavezetését!.     your web browser and/or your host do not support iframes as required to display the chessboard..
Mire jutsz sötéttel világos Vf5 lépését követően?..
A mostani női Sakk EB negyedik fordulójának győztes magyar partijából ragadtam ki a fenti hadállást - Világos jelzett: f4 lépését követően sötéttel keresd a látványos matt-támadást! Jó szórakozást!..
A sakkvilágbajnok kihívója: Gukesh Dommaraju!   Gukesh Dommaraju - a jelöltek tornájának győzteseGukesh sok mérföldkövet állított fel idén áprilisban - A 17 éves nagymester három évvel meghaladta Garri Kaszparov rekordját , és a jelöltek tornájának legfiatalabb győztese lett - A következő…..
Fokozd világos előnyét! Jó szórakozást!..
Hogyan tovább világossal sötét jelzett lépését követően? A hadállást a most folyó női Európa-bajnokság első fordulójából egy magyar versenyző játszmájából ragadtam ki - ha érdekel kié a parti, játszd le a magyar hölgyek játszmáit - Jó szórakozást!..
Hogyan tovább világossal sötét jelzett lépését követően? A hadállást a most folyó női Európa-bajnokság első fordulójából egy magyar versenyző játszmájából ragadtam ki - ha érdekel kié a parti, játszd le a magyar hölgyek játszmáit - Jó szórakozást!..
    A Chess.com örömmel jelenti be a 2024-es BetterHelp Masterst – az idei rangos, 1,7 millió dolláros Champions Chess Tour második szakaszát, és egy olyan eseményt, amely a mentális egészségre összpontosít. Május 8-án kezdődően a BetterHelp Masters követi a Chessable Masterst, amelyet a…..
Sötét a c6 gyalogot védő huszárt berakja d5-re - Lenyerheti-e világos a védtelenül hagyott gyalogot? - Amennyiben nem nyeri le a c6 bakát, akkor miként viszi tovább a partit?..
Sötét Kh7 lépése után vidd háromlépéses mattig világos támadását!..
Mire jutsz világossal sötét f5 lépése után?..