Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nisa45

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
Sokáig hallgattam, de ma elementáris erővel tört belőlem elő egy igen komoly anyázási szándék. Egész egyszerűen megfogalmazva: a mai Magyarország értékrendi torzulásban szenved. Egy több száz éves egyetem inkább magából csinált hülyét, mintsem azt mondják a profok: igen,…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
nisa45 2011.11.15 10:06:56
@lobster thermidor: tejesen egyet értek
Drága felhasználók! Adataitok biztonságát szem előtt tartva, a mai naptól az Indapass.hu csak titkosított csatornán keresztül érhető el. Ez számotokra csupán annyi változást jelenthet, hogy a jelszókezelő alkalmazásban újra meg kell jegyeztetni az adatokat. Az oldal címe egyúttal…..
nisa45 2011.05.29 18:19:03