Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ADSL-internet

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi alkalmazással tesztelni lehet az ADSL internet szolgáltatás sebességét. Az alkalmazás a letöltés és feltöltés tesztelését követően egy általános ADSL sebesség értéket mutat meg. (c) Sebesség Teszt…..
Az ADSL internet csomagok elnevezése az elérhető maximális letöltési sávszélesség értéket takarja. Például BTel 5Mb ADSL internet csomag. Az ADSL internet csomagok az elérhető garantált és maximális sávszélességek értékekben különböznek. A felhasználóknak a garantált…..
T-Home területen jelenleg az alábbi 16 internetszolgáltató nyújt ADSL internet szolgáltatásokat. Amennyiben hibát észlelünk az internetszolgáltatásban, fontos megtudni, hogy a hiba az alaphozzáférést biztosító T-Home vagy a választott internetszolgáltató hálózatában van-e.…..
  ..
ADSL-internet 2012.02.24 08:55:52
Az L-Style lényege egy olyan dizájn megalkotása, amely még inkább megkülönbözteti az LG mobilkészülékeit a versenytársakétól Budapest, 2012. február 23. – Az LG Electronics merész stratégiai lépésére szánta el magát: a 2012. évi Mobil Világkongresszuson (MWC) egy…..
ADSL-internet 2012.02.24 08:50:38
A piacon található 5Mb ADSL internet ajánlatok közül jelenleg a legkedvezőbb a BTel szolgáltató csomagja. A csomag havi díja új és szolgáltatóváltás esetében egyaránt 2.590forint.A BTel 5 Mb ADSL internet csomagja nem csak böngészéshez, e-mailezéshez tökéletes, hanem…..
Magyar Telekom területen a 25Mb ADSL internet csomagok az alábbi településeken érhetőek el: Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budapest II. kerület – Pesthidegkút, Budapest V. kerület , Budapest IX. kerület, Budapest XI. Kerület – Sashegy, Budafok, Budapest XII. kerület…..
ADSL internet ADSL internet 2012.02.21 20:35:00
  Független ADSL internet szolgáltató összehasonlító és online internet rendelés oldalak Váltsvelünk.hu ADSL internet online rendelés, mobilinternet online rendelés Ingyenes és független szolgáltatás összehasonlító és váltó portál. 9 ADSL szolgáltató több száz ADSL…..
  Független internet szolgáltatóváltás oldalak Váltsvelünk.hu ADSL szolgáltatóváltás, mobilinternet online rendelés Ingyenes és független szolgáltatás összehasonlítás és szolgáltatóváltás lehetőségét biztosító portál. 9 ADSL szolgáltató több száz ADSL csomagja…..
hogyvolt Alekosz - 1x02 2011.05.12 15:17:00
Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom.…..
ADSL-internet 2011.05.12 15:38:45
  Független internet szolgáltató összehasonlító és online internet rendelés oldalak Váltsvelünk.hu ADSL internet online rendelés, mobilinternet online rendelés Ingyenes és független szolgáltatás összehasonlító és váltó portál. 9 ADSL szolgáltató több száz ADSL…..
ADSL-internet 2011.05.06 11:08:19
Amikor a két cica meglepte a Blog.hu-t egy fahéjas-vaníliás tejtortával, főzőcskéző macskanőknek képzeltük el őket, akik egy szál vörösboros pohárban naphosszat habarnak, gyúrnak, és konfitálnak a férfi felhasználók legnagyobb örömére. Aztán persze kiderült, hogy a…..
Az első sokkban persze csak azt vettük észre, hogy négymagos processzorok, meg jobb grafikus gyorsító, de azért vannak itt apró finomságok is, amikkel érdemes elmolyolni egy kicsit. Ilyen például, hogy a 27 colos gépre két Thunderbolt csatoló is került, aki tehát nagyon elborul, az…..
ADSL-internet 2011.05.04 12:03:58