Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xmioz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül…..
Mármint, ahova kijut az ember és egy nagy levegőt tud venni. Mert most olyan mint azok a templomok, amelyeknek nagy kapuja van, de mikor kiárad a násznép az esküvőről, egy rendes fotót sem lehet készíteni róluk, mert egy másfél méteres járdán kénytelenek zsúfolódni. Nem, nem az…..
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
xmioz 2011.05.04 03:09:02
Kedves posztoló!

Szerintem semmi aggódni valód nincs. Az írásodból két dolog is látszik, egy, hogy értelmes vagy, kettő, hogy készen állsz változtatni a dolgon, jobbá tenni magadat. Ez bőven elég. Szóval bereggeltem ide, hogy üzenjek neked. :)

Első lépés a hosszú úton, hogy beírod egy keresőbe hogy "csajozás". Sok szemetet fogsz találni, de ha kitartó és értelmes vagy, pár nap olvasgatás alatt rá fogsz találni az igazi anyagokra (ami egyébként személyfüggő is). Én magyar oldalakat nem nagyon olvasgattam, de meg fogod találni az angol weblapokat is, rádhagyom ezt a missziót. :)

Persze itt biztos sokan le fognak szólni, hogy hülyeség az egész. Nem baj, jól is van így. :) Csak az tud magán javítani, aki nyitott, és hajlandó belemerülni a dologba.

Röviden, meg lehet tanulni, hogyan kommunikálj a lányokkal, meg fog nőni az önbizalmad, és egyre jobban fogsz tetszeni nekik. Az a normális, amit írtál, hogy nem nyomulsz. Egy vonzó férfi nem nyomul, hanem könnyedén megtalálja a közös hangot a lányokkal. Ha kitartó vagy, talán azt is eléred egy idő után, hogy válogathatsz. Ja és ez nem egy macho dolog, ahogy a legtöbben elképzelik. A cél, hogy ne csak te érezd jól magad, hanem a megismert lányok is mind pozitívan gondoljanak rád, akár 5 percre kötődött össze az életetek, akár évekre. :)

Sir Gyufi von Match a pszichodráma csoportos ötlet is nagyon jó. Az ilyesmi a jó irányba vezet.

ui. A szüzességnek semmi jelentősége nincs, lehetnél 45 és szűz, akkor se lenne késő változtatni a helyzeten. Elmehetsz egy fizetős lányhoz akár. A problémát nem oldja meg, de kicsit segíthet, ha könnyebbé teszi a lelkedet, és utána nem fogsz már a szexre úgy gondolni, mint valami földöntúli dologra.