Regisztráció Blogot indítok
Adatok
why-att

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Hogyhogy nem akarsz gyereket? Majd megváltozik ez!” A társadalom jelentős része el se tudja képzelni, hogy mások önszántukból döntenek úgy, hogy nem kérnek a gyereknevelésből. Zita és Péter is ilyen pár, feltettünk nekik pár olyan kérdést, amit mindenki meg akar, de senki sem meri megkérdezni…..
Fent a Fal turné körülményeiről, örömeiről (sajnos reklámmal "dúsított" - 13 perc); aztán itt arról hogy a felesége javaslatára vette elő és adta elő ismét: Leglentebb a Pink Floydból való távozásról (5 perc - forrás): ..
A Hangárnok blogról:Sötét vörös, azaz zseni kettő: Paul McCartney (The Beatles) és Brian Wilson (The Beach Boys), pirosak, azaz a klasszikusok vannak talán a legtöbben, mint Hendrix, Chuck Berry,  Ian Gillan, Frank Zappa stb. Vannak a narancs pop/rock/alternatívok, mint Anthony…..
Rövid poszt, hirtelen felindulásból. Szóval van az a típusú ember, akinek ha nincs igaza, akkor is igaza van.Ma - kivételesen - nem kioktató stílusban próbáltam elmagyarázni egy ismerősömnek, hogy teljesen fölöslegesen húzta fel saját magát valamin, mert az nem úgy van,…..
Tegnap este Roger Waters, David Kilminster és Snowy White visszavonhatatlanul valósággá vált számomra. Waters szólógitárosa, Dave Kilminster régi kedves barát, és már évek óta terveztük, hogy egyszer az életben valahogy összefutunk. A koncert kitűnő alkalom volt erre. Hétfőn…..
why-att 2011.11.12 11:50:14
@Julia Dream: Ha újra lenne Waters koncert, örülnék is neki meg nem is. Szívesen elmennék újra őrjöngeni, de eddig arról volt szó, hogy körbejárja a fél világot és aztán elköszön végleg. Ezért is (meg egyébként is) mentem el a koncertre, mert tudtam, hogy most vagy soha. Talán hülyén hangzik, de veszítene a különlegességéből ha újra eljönne. Sőt már veszített is az új helyszínek, időpontok hozzáadásával. (Na jó, Dél-Amerika még belefér, de, hogy miért is megy vissza az USÁ-ba?)
Nem hinném, hogy a pénz lenne az egész mozgatórugója, már évekkel ezelőtt úgy megszedhette magát, hogy lehet az unokájának se kell dolgoznia. Talán kicsit beijedt attól, hogy sose fog koncertezni és húzni, halasztani akarja a dolgot, még inkább ki akarja élvezni, hogy nagyközönség előtt zenélhet. Na mindegy, nem vagyok pszichológus.
Jut eszembe, az egyik oldalon láttam a rajzaidat, portréidat, nagyon jók, tetszenek. :o) Régen én is rajzoltam, sőt rajz-művtöris voltam a gimiben, de mostanra már eléggé elsikkadt, nagy ritkán még előfordul, de valahogy a versfarigcsálás nagyobb szabadságot ad nekem.
Az nem meglepetés szenki számára, hogy a hamarosan Budapesten a Pink Floyd teljes The Wall lemezét megkoncerteztető Roger Waters imádja felemelni szavát az igazságtalan világ ellen, hiszen már az említett lemez is erről szól nagyrészt. Ezért a turnéjának minden állomásán helyi…..
why-att 2011.05.16 14:40:18
@guMe_e: Irigykedem én is, de ha ennek az együtt éneklésnek a mesterrel az lenne az ára, hogy hátrányos helyzetű gyerek legyek, inkább nem kérnék belőle.
why-att 2011.05.16 15:24:42
@guMe_e: Bocsánat, nem tudhattam.