Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birkaföld

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A graphics.com csinált egy logóösszeállítást olyan logókból, amelyeket tükrözni tudjuk egy képzeletbeli vonal mentén - kivétel talán a Space47. Ezek mind szimmetrikusak, amiért  "korlátoltak" is. Talán éppen ezért van olyan érzésem, hogy egynéhány közülük…..
Facelift Felhőlámpa 2011.05.31 06:53:00
Feldobta a reggelem, amikor megláttam ezt a Zhao Liping által tervezett lámpát. Az állólámpa verzió kapcsolózsinórja egy kis esőcsepp. Finom, édes. Remélem, hamarosan gyártják. forrás:barefootdynasty..
Semmi más dolga nem lett volna, mint ha kell (akár egy cukorbetegnek) élete végéig naponta szedni egy gyógyszert. Menekülj a borderline lányoktól! A szerdai blogban olvastam azt a lányt, aki „kimentett” egy fiút a – kevesek által felismert – borderline-os…..
Azóta nem láttam, és nem is hallottam felőle semmit. Talán jobb is így, csak felkaparná a sebet. Sziasztok! Egy tinilány történetét olvashatjátok. Én:15 [most17] Ő:18 [most 20] Személyesen elég visszahúzódó voltam fiúk terén, így 15 évesen [tudom vicces], de interneten…..
Facelift 50 ötletes minimál logó 2011.05.03 08:02:00
Lehet egy cégnek nagy, rikító, feltűnő és színes logója, de nekem nagyon bejönnek azok, amelyek egyszerűek, mégis van bennük ötlet. Ez a válogatás azokról a logókról szól, amelyek letisztultságukkal, ötletességükkel mély benyomást kelthetnek a nézőben. Ime:…..
Birkaföld 2011.05.03 21:44:42