Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garrity

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
Garrity 2011.05.03 20:58:32
@combo: pontosan. Nekem is most már leginkább nem is arra lenne szükségem, hogy lefeküdjek valakivel, hanem, hogy legyen egy társam, aki engem akar, aki mellettem szeretne lenni. És nyilván akkor a többi is járna mellé :). Semmi házasság meg életre szóló kapcsolat nem feltétel, csak legyen egy barátnőm, akit már végre bemutathatok úgy, hogy a barátnőm! Rólam már ezáltal is hatalmas teher esne le.
Garrity 2011.05.03 21:08:35
@sweetnovember: nem normális, de sajnos ez van. Akiről tudják, vagy sejtik az kapja is érte a cinkelést úgy, hogy bele sem gondolnak mennyit ártanak vele. Szerintem egyesek ettől érzik magukat többnek, hogy van valaki, akinek kevesebb dologban volt még része az életben és ezért ba**ogathatják. Szánalmas az ilyen.
Garrity 2011.05.03 21:32:05
@combo: volt ilyen időszakom is, most próbálom leküzdeni, mert tényleg nem vezet az sem sehová, hogy meggyűlölöm a nőket, mert "kurva az összes". Sok a problémás csaj, akire tényleg ráillik, de nem az összes. Persze amikor nem egyszer azt látja az ember, hogy helyette inkább pénzes, menő autókkal rendelkező palikat választanak maguknak a csajok, akkor akarva-akaratlanul is elhatalmasodnak rajta az ilyen gondolatok. Nem egyszer vissza is hallottam ilyet, volt pl hogy álltam egy boltban a sorban ahol két csaj beszélgetett előttem. Kérdezte az egyik a másikat, hogy szereted a barátodat? Erre ő: hát nem igazán. Akkor miért vagy vele? Válasz: hát mert van pénze, mindig vesz nekem ezt-azt és visz mindenhová...
Másik eset: ismerős csajnak a barátnője beszél telefonon valakivel, véletlenül fültanúja voltam (nem akart halkan beszélni, én meg nem akartam befogni a fülem). Az ismerős csaj felől érdeklődnek tőle, hogy mi van vele. Elmondja a telefonban, hogy barátja van stb. Gondolom kérdezték tőle is a telefonban, hogy jól kijönnek-e, mert a válasz valami olyasmi volt, hogy ááá csak a pénzéért van vele.
Én is nem egyszer tapasztaltam, hogy akivel össze akartam jönni a próbálkozásom után egy héttel már egy gazdag család idióta gyerekének a segge alá tett kocsijában furikáztatja magát.
Persze láttam olyat is, hogy nálam is csóróbb embernek volt jó nője... De ebből tényleg kevesebb van.