Regisztráció Blogot indítok
Adatok
revambrus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És a hetet mindenki nagy meglepetésére megint vasúttal kezdjük :) Előzmények: Tátralomnicról a Kőpataki-tóhoz, a Kőpataki-tótól a Lomnici-csúcsra, a Kőpataki-tótól a Lomnici-nyeregre. Amikor lanovkát mondunk, általában kabinos kötélvasútra gondolunk, a csehek és szlovákok…..
revambrus 2018.12.12 15:04:19
@Hamster: Sajnos nem találok anyagokat sorsukról, a google earth-en nem látom a tárolt kocsikat.
revambrus 2018.12.13 13:50:05
revambrus 2018.12.18 10:55:48
@Hamster: most jártam arra, OTT VANNAK! Mindkét kocsi, csak most éppen kitakarva, ami ebben az időben nem biztos, hogy szerencsés! Vonattal mentem el előttük! Ugyanez van a nagylanovka 1. számú kabinjával, ami melett egy kislanovka kabin is van!
Sokat viccelődtünk azzal, hogy nekünk csak a kutya miatt kell ekkora kert. Pesti kutya, lényegében pórázon éli a fél életét, ha élő vízben szeretnénk úsztatni, legalább 1 óra utazás az ára fél óra szórakozásnak, a szocializáció szempontjából kritikus közeli kutyafuttató pedig összesen egy dologra…..
A naturizmus manapság is az egyik leginkább félreértett életmód az emberek körében. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a leggyakoribb tévhiteket. 10. Szex, szex, szex Tévhit: A naturista strandok és üdülőhelyeken szexelnek bárhova fordulsz Ez az egyik legnagyobb tévhit. Az…..
revambrus 2015.05.23 11:08:48
@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!:

Ezzel a saját maradiságáról és prűdségéről ad bizonylatot! Minden normális szaunakultúrával rendelkező országban koedukáltan pucéren szaunáznak az emberek, gyerekekkel közösen!
 Körülbelül egy hónapja tudható, hogy a Király Fürdő működési rendje megváltozik, és májustól bevezetik a társas napokat, megszüntetve a szeparált férfi és női napokat... Tudjuk jól, küzdeni kell a költséghatékonyságért… Mégis kétséges, hogy a fürdő…..