Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alllen Shepard

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tudjuk, hol laksz 2011.05.03 08:30:00
Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy.…..
Alllen Shepard 2011.05.03 15:14:05
@pounderstibbons:

Nézd, kiskoma, te szellemes vagy szórakoztató soha nem voltál, az áll közelebb a valósághoz, hogy egyszerű vagy mint a mákdaráló.

Emellett egy profi libsi kötekedőt is tisztelhetnek a személyedben ezen az elmebetegektől hangos libsi blogon azok, akiknek ez bejön.

Nekem nem.

Itt abba is hagyhatnánk, de te csak posztokon át nyomulsz utánam, valami pszichopata csökönyösségével, hogy rajtakapj valamin, vagy belerángass egy olyan vitába, amelyhez te nem vagy a súlycsoportom.

Persze az idézeteid szövegkörnyezetükből kiragadottak és az előzményeket nem tartalmazzák, de hát ez itt megszokott érvelési módszer, tőletek nem remélhető más. Azokat valahogy nem citálod ide, amikor porrá aláztalak, és kifogyván az érvekből, bekussoltál végre.

Most is megtehetnéd, mert magyargyalázónak és keresztényvadásznak esetleg megfelelnél bizonyos körökben, de embernek és magyarnak nálunk soha.
Alllen Shepard 2011.05.03 15:16:10
@büdösmackó:

Nem baj, majd kinövöd.:) Vagy nem.:)
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
Alllen Shepard 2011.05.03 10:18:58
@pfúj:

Már kora hajnalban előmásztál Tóta szarcsimbókos valagából, hogy védelmébe vedd, akinek az ülepében lakozol. Ez nem kis szervilizmusra utal. Miben reménykedsz, hogy megkapod a kiváló, önkéntes, libsi seggnyaló kitüntetést?:)

Aztán érdekes ez a freudi coming outod a bibsivel, ilyen szót soha le nem írtam.
A többi szót sem érdemel, a szokásos fosparádé, frusztrált libsi átkozódás, minden értelmi és tartalmi összefüggés nélküli, szennyes szótenger.

Nem átlagosan paranoiás pszichopata vagy, kis büdös, libsi, annak is a gyógyíthatatlan fajtájából. Remélem nincs és nem is lesz gyermeked, mert szörnyű lenne számára a génkészleted.

Még annyit, hogy a korábbi posztok kapcsán szénné lettél alázva, a gazdáddal és a többi parazitával egyetemben. Gondolom, ezért fűt a kielégítetlen bosszúvágy.

Szeretnél elvitetni a Gulágra, mi, kis libsi? Bírnád, ha lelőlének, de legalább megvernének. A legjobban az tetszene neked, hogy ha 4-en lefognának és nyugodtan üthetnél, kínozhatnál.

Fájdalom, gyáva, büdös libsi, erre nem lesz esélyed, itt kell kiadnod magadból az alig rejtett szadizmusodat.

Végül, és mert olyan vicces fiú vagy, én is tréfálok veled egy kicsit, rendben?

Azt ajánlom, mások kéretlen fikázása helyett baszd szájba az édesapádat, ok? Vagy ha az nem menne, akkor szopd le anyádat a ravatalon.

De nincs harag, igaz, kis libsi, hiszen csak tráfáltam, ahogy te is.:)