Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pittypangvirag

30 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szep reggelt!Tudom, tegnap nem jelentkeztem, de ma karpotlasul kozlom mindenkivel, hogy osszecsomagolva itt ulok a suliban es mar csak par ora valaszt el attol, hogy elinduljak a vonatallomasra!!!! El se hiszem, hogy hazamegyek :D Keszen ugyan meg nem allok, de azert jo az erzes. Ma reggel eleg…..
Befejeztem en azt a rohadt angol esszet csak tudnam minek... mert a tanar ugy ahogy van elfelejtette... sot elhagyta az elozot amit irtam...:@ De ha ez meg nem lett volna eleg orom a mai napra, akkor meg ra kellett tenni egy lapattal, hogy tonkremegy a mosogatp gep es egyesevel kell elmosogatnunk…..
Tegnap vegul a nagysemmit teves utan suliban, elmentem a gymbe.. Zoe is eljott de amikor kipkaolt a taskajabol kozolte, hogy nincs "gym hangulata" es visszapakolt majd elment... fura szerintem tenyleg jot tenne neki ha hazamenne erre a szunetre:/ Feltem, hogy mi lesz gymben, hogy fogom eltolteni az…..
Ereztem, hogy az utolso het igy fog telni... es foggalmam sincs, hogy mit kezdjek magammal..vagyis van na de ennek igy semi ertelme :D Kemia ora van, de nem csinalunk semmit, vagyis magunktol tanulhatunk a vizsgakra.. oke akarok en tanulni de az en idombe, egyedul megteremtve a korulmenyeket magam…..
Salallalala!!!:) Hat igen.... ez is sikerult, most mar a tokeletes alakomhoz tokeletes szin is dukal :D Igaz futni nem mentem amikor megkerdeztem Mr.M-et h hol volt, o csak annyit mondott, hogy "That's too hot!" :D De nem volt gaz a munkaban rendesen leizzadtam :D Eleg lazulos voltigy, hogy…..
Oke.. vegre befejeztem azt a franya matekot es kemiat is most kezdek epp a pszichologiaba de valami meg sem stimmel... jah igen reggelinel kiontottem feldoboz fahejat veletlenul utana pedig kiontottem a felkancso teat a foldre.... ennyire szerencsetlen is csak en lehetek na de betudom a faradsagnak,…..
My Little World For You Beszerzes:D 2012.05.27 08:12:00
Oke...gondolkoztam tegnap, hogy leutom magam, hogy jo sokaig aludjak, de vegul eleg faradtnak ereztem magam, hogy mindenfele egyeb eszkozhoz folyamodjak...tevedtem reggel 4 ota talpon vagyok es ejfelkor doltem ki... nem gaz tegnap vegul nem fejeztem be a matekot..:D ki gondolta... szoval most volt…..
Szoval igen... felcaflattam atoltoztem es kirongyoltam a "kertbe" majd a medence partra amikor megnyitottak szoval kb 2 orat suttettem magam a napon es bevallom rohadtjol esett nem csinalni semmit :) Amin viszont meglepodtem, hogy amikro kiertem a lanyok odaszaladtak hozzam hogy nekem latszik mind a…..
Miutan sikeresen lefutottam a 11 kmt es elnyammogtam a protein szeletkemet neki is alltam dolgozni a konyhan 2 ora egyeduli melo...de tulelheto :D es jol fizet szoval megeri bezarva tolteni azt a 2orat most meg teljesen levagyok amortizalva... de sebaj a nap meg mindig ragyog , szoval erom nincs…..
The world says Hello!! Igaz otthon mar 10 ora de annak tudataban, hogy itteni ido szerint mar 6kor fent voltam koszonheto a csodas napsutesnek mely beragyogta szobamat :D Teljesen felvagyok porogve.. megettem a kis porridgeomat egy adag feherjevel, megittam reggeli kavemat es most mar teljesen…..
Hat igen ujra itt lennek!Ma valamiert nagy keztetest ereztem arra, hogy ujra blogot inditsak a sok valtozas hatasara ami ert, de inkabb ugy dontottem folytatom a regit mivel nem volt eleg fantaziam uj blogcimnevet talalni :D szegyen de ez van!Kulonosen nagyimnak kuldom az uj bejegyzeseket aki anno…..
Újabb itt egy kis összefoglaló nektek.:)Jött egy új olasz lány akit szintén Laurának hívnak. Aranyos lánynak tűnik, de még nem nagyon beszéltünk. Annaritát elhagyta Adri a szobatársa tegnap új szobát kért, mert nem bírta tovább, hogy az éjjel kellős közepén a pasijával…..
 Jó oké...tudom...sajnálom.Elnézést kérek minden kedves olvasómtól, hogy megfosztottam a tőlem származó információk felvételétől, de mostanság túlságosan is elfoglalt voltam. Na jó akkor próbálok összeszedni pár fontosabb momentumot az elmúlt időszakból, hogy kicsit…..
 05.17.KeddMa Steph-vel B&B-ztünk a reggel. Ezt most csináltam még csak először, de tetszett. Először felporszívóztunk a medence körül, majd elindultunk a szobákat feltölteni mindenféle kávéval és teával. Reggelinél kérdeztem Atit a chéfet, hogy mennyi idő mire ideér…..
05.16. HétfőChange over nap éljen! Mivel Gita hazautazott, ezért Stephanieval lettem beosztva. Én voltam a section leader, ami azt jelenti, hogy én voltam a vezetője.:) Megmondtam, hogy ő csinálja az egyik felét én a másikat. Nagyon jól lehetett vele együtt dolgozni, meg is kértem…..
 05.15 VasárnapJó a vasárnap, mert ilyenkor nincs ebéd, és vacsoránál is csak kevesen vannak.:) Reggel már tudtam rendesen kommunikálni a felszolgálással kapcsolatban a süketekkel, és mindenki kezet fogott vele, és megdicsért, hogy milyen ügyes vagyok. Egy nő felajánlotta,…..
 05.14. SzombatA mostani turnusban egy süket gyülekezet jött (szerintem Londonból), akiknek csak pár vezetője tudott rendesen beszélni. Egész nap felszolgáltam, így reggel gyorsan belebújtam a szerelésembe és leszaladtam. Amikor bejöttek és helyet foglaltak még nem volt semmi.…..
 Ez a szám ment, egész nap a fejemben.05.13. PéntekChange over nap megint..Éljen!!! Gitával voltam ismételten, de engem kért meg Philippa, hogy segítsek be Traceynek a reggelinél. Jó sokáig eltartott, mert kitalálták, hogy mossuk ki a terítőket is, meg a székek párnáit is.…..
05.12. CsütörtökÚjra dolgozni kell... Ma csak 8-16-ig kellett dolgoznom. Reggel felszolgáltam ha jól emlékszem, és utána úgy volt, hogy csak a kávézóba kell mennem eladni. Mivel a kávézó idő az megegyezik az angolóra idejével, ezért egyszerre csináltam a 2-t és ide-oda…..
 05. 11. SzerdaErről nem szeretnék sokat megemlíteni, mert nem az én dolgom. Lényeg a lényeg, Anikó, a magyar lány elment, mert elküldték. Én off-os voltam és csak olyan 11 körül kukucskáltam ki a szobámból. Nap közben csak tengtem-lengtem, hátha találok valakit, de senki…..
05.10. KeddEljött egy fantasztikus napsütéses off nap az életemben:D Anyuval lementünk a városba körülnézni, és mivel nem működött a telefonom újat venni. Hát a telefonosnál nem volt az amelyiket szerettem volna, ezért nem lett új, de! a régi újra üzemel:D Meglátogattuk Sanyit…..
05.09.HétfőNem igazán voltam éhes reggelinél, ezért hamar fogtam magam és elkezdtem összekészíteni a cuccokat a takarításhoz. Ismét Gitával kellett a Barbour Winget takarítanom, de mivel őt beosztották az nap reggel felszolgálásra, ezért egyedül csináltam meg szinte az…..
 05.08.VasárnapEgész nap felszolgáláson voltam vasárnap, továbbra is 90 vendéggel. Nagyon aranyosak voltak, és végre felfogták, hogy attól még hogy külföldi vagyok még megértem őket. :D Egy csomó gyerek volt a hétvégén, és már megőrültem tőlük, szóval örültem, hogy…..