Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezekallatok

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év vége felé közeledve sorra jelennek meg a különböző magazinok állta összeállított listák. A legújabb listát egy amerikai magazin készítette, így született meg a legjobb sportos nők listája. Melyen természetesen van golfozó is.   Sokan lehet, hogy még a golfozók…..
ezekallatok 2011.12.13 22:40:00
@johevi: lehet nagy részüknek akik a listán vannak közük nincs a sporthoz, de ennek a csaj van köze a sporthoz :D
Mitt Romney amerikai politikus újabb támadást intézett Barack Obama ellen, s ezúttal is az elnök kedvenc hobbiját célozta meg – bizony, a golfot.   Pár napja Romney már bizonyította golfellenességét, hiszen felszólalt az elnök 17 napos hawaii nyaralása kapcsán is. A…..
Az egykori világelsőnek-, az idei Presidents Cup aduászának pályafutását nem csak a sikerek-, de kisebb-nagyobb sérülések is tarkítják. Joggal merül fel a kérdés, vajon hol tartana most egy teljesen egészséges Tiger Woods? 1994. december – A stanfordi elsőéves Tiger…..
golfdroid Lancia Thema - bemutató 2011.11.28 12:38:00
Az olasz autóipar évek óta nem rendelkezett olyan típussal, mellyel a felsőközép-kategóriába felvehetné a versenyt a konkurensekkel. Ám az új Lancia Thema komoly esélyekkel indul az európai vásárlók meghódításáért folytatott harcban.  A Lancia Thema a Chrysler és Lancia…..
Úgy tűnik, hogy az Adidas és a Nike is feléleszti saját hagyományait. Ezennel a golfsportba ültetik át klasszikus cipőiket.   A golfvilág, jól tudjuk, egyáltalán nem immunis a divatvilág újításaira – vagy éppenséggel a régi ikonikus modellek felélesztésére. Ez…..
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
ezekallatok 2011.10.20 19:41:43
@ColT: Jó megoldás lenne az adóbeszedés is. Csak akkor olyan probléma előtt állunk, amit Te is mondtál :(
ezekallatok 2011.10.20 19:44:29
@Herman: Hát azért itt a regadónál nem 100 Ft volt szó, sőt ha egy luxus SUV ÁFA-visszaigénylését is ide soroljuk, akkor már több millió Ft-ról, ez gondolom, még annak is számít akik milliárdos. Na ez a nem mind1.
ezekallatok 2011.10.20 19:55:13
@Herman: "Saját hazáját lopja meg!" - ???
Ez egy kicsit erős, mert pont a saját hazája "kényszeríti rá" arra, hogy lopjon. Akkor hogy van ez?!
Mert, akik a SZLOVÁK, NÉMET vagy ROMÁN rendszámnál, csak az autót nézi a nem látja a fától az erdőt!!!
Akinek szlovák autója van az nem egy autó miatt alapított kint céget! Ezt nem értik sokan, pl. Te SEM!
Bár a legtöbb ember nem emlékszik már rá, ám az amerikai republikánus elnökjelölt, Herman Cain 2006-ban azt találta mondani, hogy Tiger Woods-nak 2016-ra készen kell állnia az elnökjelöltségre.   „Tiger (Woods) 2016-ban 40 éves lesz.” – Írta Cain. „A…..
ezekallatok 2011.10.20 17:46:24
@Tiger_Woods: Ki gondolta volna, hogy így vélekedsz? :)
Tóth Gabi rendszeresen jár síelni Obertauernbe, ott látta a hógolf világbajnokságot is. Most a Fogarasi Síiskola műhavas gyakorló pályáján ötvözte a sportágakat. Így született meg a műhó-golf nevű játék.   Tóth Gabi idén télen rekordkísérletre készül az…..
Megjelent az ESPN magazin Bodies We Want című különkiadás. Melyben idén is meztelenül fotózzák a sportolókat. A címlapon az amerikai női foci válogatott egyik játékosa szerepel. Az összeállításba szerencsére került egy golfozó is.   A spanyol Belen Mozo 1988-ban…..
ezekallatok 2011.10.06 23:20:19
@mallamut: Ez mit nem lehet érteni?
Ez egy jó nő!
Bár az arc annyira nem jön be, de lehet, hogy valakinek igen!?
Jajj,de csúnya! A mélyföld átka 2011.10.05 16:15:50
A hollandok bizony érdekes népség. Legális drogok, legális prostitúció, és még a tengerszint alatt is vannak. Ez a három összetevő (nem, az X-Vegyszer nem) épp elég ahhoz, hogy beteg átépítések szülessenek. Mint például ez az Astra.Elölről bizony kicsit ingolstadti lett.A…..
A tegnapi iPhone bejelentés valóban nem hozott igazi meglepetést, de nem értem a fanyalgókat, mert jelentéktelennek vagy csalódást keltőnek egyáltalán nem nevezhetjük a tegnapi keynote-ot (hacsak amiatt nem, hogy az iPhone 4S magyar szempontból a legrosszabb elnevezés - “négyes…..
Kedden a Magyar Golf Clubban járt a Finnország ellen készül magyar-labdarúgó válogatott. A csapat tagjai kipróbálták a footgolfot is a kisoroszi golfpályán.  Óriási hírverést jelent a magyar golfsportnak, hogy országos hírportálok írnak arról a tényről, hogy a…..
ezekallatok 2011.10.05 15:06:23
@Dig, Lazarus!: Talán segíthet a golfnak is, de nem hiszem.
Én veszélyesnek látom a golfra nézve. Hiszen majd a sok paraszt kimegy szétrúgni a sznob golfozó füvét. Lesz majd ebből anyázás hamarosan! (Tisztelet a kivételnek mindkét oldalon)
sajnos! és ez nem segít hanem árt!

a magyar játékosokról meg jobb nem is beszélni! biztos megzavarta őket a koncentrációban valami. pl. egy gondolat, hogy idén is annyit kerestem vajon hova menjek Karácsonyozni Kuba vagy Thaiföld?!
Tiger Woods közel tizenöt esztendeje nem szorult ki a világranglista top 50-jéből. Most mégis csoda történt – ám egészen máshol, Floridában, a Medalist Golf Clubban.   Az egykori világelső, aki két éve nem tudott győzedelmeskedni, most kiszorult a tágabb értelemben…..
ezekallatok 2011.10.05 12:10:55
@organikusviselet: Igen ez igaz, a kérdés csak az, hogy hol a lejtő alja? és hogy megáll-e ott Woods?
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
ezekallatok 2011.09.27 08:30:35
@utalok minden motorost: Egyetértek. Egy ilyen állapotú "járműnek" nincs helye a forgalomban. Ez minden olyan helyen rohad, ahol lehet.

Az Úr kitartása tiszteletre méltól, de ez a bontószökevény...
ezekallatok 2011.09.27 08:42:01
@Alhazred: Igen meg, mert pl ilyen képaláírások vannak: "Az ajtó alatt fütyül a szél"
ezekallatok 2011.09.27 08:49:41
@Alhazred: Te is érzed, hogy ez nem normális :)
A baj az, hogy igen sok BKV busz van ilyen állapotban, na most ha azok kapnak forgalmit, akkor ennek is "kell", mert nincsen rosszabb állapotban.
Ez már máshova vezet, így nem folytatom.
Michelle Wie úgy tartja, hogy a golf nagyon is állóképességi sport. A képeket elnézve a 21 esztendős amerikai lány ezt komolyan is veszi.   Wie a manapság meglehetősen felkapott kettlebell-köredzéseket végzi, melyben súlyzós-, s köteles gyakorlatok egyaránt fellelhetőek. A…..
hogyvolt Barátok közt 5793-5794 2011.09.22 10:58:00
Nagyon kemény felütése a mai résznek az előző epizód, melyben Ádám kikúr egy jó állást Aliznak, Miklós cár újra jár, bár szerintem inkább csak billeg, mint paraszt gyerek az MBT cipőben és a mi kis külön bejáratú Hanna Montanánk továbbra is lakat alatt őrzi…..
Még jó az idő, a fűtést sem kell bekapcsolni, de figyelmeztessen bennünket, hogy Ausztriában ezen a héten leesett az első hó. Kettőt pislogunk, és itt lesznek a hajnali fagyok, a hajnali fagyban pedig a kint tartott autókba olykor nehezebb bejutni, mint OTP-fiókba vasárnap reggel…..
A tenisz egyik legnagyobb csillaga, a jelenleg is zajló U.S. Openen beszélt egyik legjobb barátjáról, Tiger Woods-ról.   „Nehéz mit kezdeni a helyzettel, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy egy profi sportoló mit akar nap, mint nap. Ki akar menni a pályára, teljesíteni akar és…..
Megemelem a képzeletbeli kalapom a Fiat csoport bátor döntése előtt, amellyel 2012-től lehetővé tették, hogy a Pandához, az 500-ashoz, a Puntóhoz, a Lancia Y-hoz és az Alfa Romeo Mitóhoz egyaránt választhassunk ezer köbcenti alatti, kéthengeres benzinmotort. Annak ellenére…..
golfdroid Playboy Kupa 2011 2011.09.05 20:16:00
A Highlanden ismét a csinos hölgyeké volt a főszerep a hagyományos Playboy Golfkupán.  Hatalmas volt a tolongás az utolsó szép nyári vasárnapon a Highlanden – megszokhattuk már, hogy a Playboy Kupára (talán a szép hölgyek kedvéért???) rekord számú vendég érkezik.…..
Belsőség Az autó megköszöni 2011.09.02 07:00:00
Elmegy az autó úgy is, ha nem nézünk be soha a gépházba. Egy darabig. Csak sajnos nem tudhatjuk, mikor van vége ennek a darabkának. Ha már fel-felvillan az olajlámpa, pirosban jár a hőmérő, lehet, hogy késő benézni a motorháztető alá, akkor tényleg át kell adni a helyet…..
Múlt héten rendezték meg a 33. Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokságot, mint ismeretes a legjobb eredményt Németh Olivér érte el a magyarok közül. Érdekes a magyar golfsport megint nem az eredményekkel foglalkozik. Sajnos. Sok kérdésre, elemzésre ad okot egy rangos sportesemény.…..
Remélem, Budapest várostörténészei majd legkésőbb 50-100 év múlva kiderítik és publikálják is, hogy 2011 őszén tulajdonképpen mi a franc zajlott a színfalak mögött a budai fonódó villamosvonal körül. Számomra ugyanis lassan kifejezetten parajelenségnek tűnik, ami a…..
Ha valaki azt mondja: "Golf-kategória", szinte a világon mindenhol, minden autó iránt érdeklődő tudja, hogy kompakt méretű autókról van szó. Az is, aki imádja, az is, aki utálja a Volkswageneket. Viszont, ha azt mondanám: "Twizy-kategória", nos, akkor ma még a…..
ezekallatok 2011.08.30 10:02:05