Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claud_íja

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Claud_íja 2012.03.11 00:44:14
Szerintem jelenleg itthon is elég nagy szarban vagyunk, meg aztán ki tudja hova jut a pénz,amit te jószándékkal kiküldtél, én azt mondom nem igazán érdemes lovettát küldeni külföldre...
A John Carternél azért vannak unalmasabb címek pl: órák ...A kör...viszont van egy film,amiről tudom,hogy tuti szar, de a címe miatt meg akarom nézni: Gyilkos bohócok az űrből. :D Tényleg van ilyen. Eszméletlen mi?
Disney: Már nem azért, de először is: A Disney mesék (melyeket kiemelsz) már létező történeteket dolgoznak fel, amelyek eredetileg, mielőtt Grimmék begyűjtötték és átfogalmazták, népmesék voltak. Szép lányokkal és királyfiakkal, a végén nagy lakodalommal, igen. A magyar népmesék főszereplői is ilyenek, ezellen nincs mit tenni.
Kettő: Robin Hood, Notre Dame-i toronyőr,Dzsungel könyve, Oroszlánkirály, Tarzan, Bambi, A róka és a kutya, Dumbo, Fantázia, Pinokkio, Pán Péter, Karácsonyi lidércnyomás...stb. hol vannak ezekben azok a sátáni manipulatív dolgok,amikről beszélsz?...harmadrészt az utóbbi kb8 év disney filmjei annyira sz@rok voltak, semmitmondóak, értelem nélküliek, hogy a stúdiót inkább amiatt kéne szidni, meg a förtelmes folytatásaik miatt. (Hamupipőke 3?-nemá! Mit lehet még ragozni azon,hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak?)
Meg aztán ott a Jonas Brothers...ezek sokkal rosszabbak, károsabbak,mint a klasszikus mesék agymosása, amivel szerintem nincs is baj. Egy gyerek legyen gyerek. Higgyen a csodákban, az álmok valóra válásában meg a többi szarban. Legyen már egy kis boldogsága az életében, és ki tudja, lehet, hogy ezektől majd jobb emberré válik.(Én legalábbis masszívan Disneyn nevelkedtem és nem lettem kurva, se felszínes, és különösebben nem érdekel a pénz...és igen, csaj vagyok.)
A Disneynek az a gondja,hogy már ők is csak a profitra fókuszálnak,és nem arra,amiért szegény Walt létre hozta a stúdiót.
A John Cartert még nem láttam, azzal kapcsolatban nem tudok beugatni...:D...de van egy pont tíz éves öcsém, szóval szerzek neki egy jó délutánt valamikor. :D
Utóirat: Szeretem ám a blogodat, a kötekedés ellenére! Abba ne hagyd! :D Kár,hogy nem vagyok pesti,mert söröznék egyet veled valamikor. Jót vitatkoznánk az Avatáron. :D És bocs, hogy teleírtam a blogodat, de a klasszik-Disney a szívem csücsöke, kiállok érte. :D
A második nyári HoldfényConra jövő hét végén kerül sor a Millenáris Jövő Háza épületében. A rendezvényen standot állít a Fumax/Comicsinvest, a Képregény Nagyker és a MangaFan/Mondo, valamint jelen lesznek szerzői kiadványok is. Az előjelzések alapján itt lesz először kapható a Death Note manga 11.…..