Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nilatakka

20 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Zoltán az első, aki megírta véleményét a témában (gondolom, nem is az utolsó). Ötven évesen, négy év nagy-britanniai élet után azt mondja, miként nem a pénz miatt lett határátkelő, így hazaköltözése sem pénz kérdése. Amiért különösen érdekes az írása, hogy…..
Rég írtam..és most is nehéz szívvel.Van az a stressz,amit nem biztos, hogy kibírok al elvonás alatt.Kifogások,kifogások.Tudom.Gyenge voltam 4 nap visszaesés, igaz, csak pár szál,ami szépen emelkedett újra.Csak egy..ilyen nincs.Számomra legalábbis.Ezt követte 3 nap elvonás,majd…..
...kicsit mókás hangulatban írok nektek.Egyre jobban megszoktam, hogy nem és már csak akkor tör rám -de nagyon-ha felmegy a pumpám.Idegesség esetén megnyugtatásra vágyom és a receptoraim kiáltanak, sikoltanak,hogy ne, ne több hülyeséget, fújd ki magad-állj, de kifújom magam…..
Emelt rágó-adag,ahogy a szülőit végigültem leendő elsősöm első iskolai értekezletén.Kiselőadás,hogy -legyünk jó szülők- gyorstalpaló lett abból,amit tájékoztatásnak véltem.Majd megőrültem és téptem a hajam gondolatban és a "de kimennék rágyújtani" érzés…..
Voltam a Vidámparkban- a hullámvasútra nem ültem fel, -felesleges lett volna, most amúgy is az lett az életem.Egyik percben a "hú,de könnyen megy" érzés, amit a "rágyújtanék" követ.Nem fogok.Ideje odafigyelnem a étkezési szokásaimra, - folyton…..
MA igazán nehéz volt, különösebb ok nélkül.Rámtört a sírás, csak sírtam és sírtam...Tudom,hogy miért-valahogy minden eddigi problémám felnagyult, a sötét depi elöntött.Tudtam, hogy ez meg fog történni, de azért nem könnyű.Észnél kell lennem, nem hagyhatom becsapni magam,…..
Napi emlékeztető:http://hvg.hu/egeszseg/20110510_dohanyzas_torveny_beteg_korhazhttp://hvg.hu/egeszseg/20110506_dohanyzo_ferfiak_impotencia_konyv#utm_source=hvg.hu&utm_medium=listing&utm_content=related&utm_campaign=relatedEgyébként amit már említettem, hogy ha álmodunk a…..
Igen, egy újabb nap.Több-kevesebb stressz ér mindnyájunkat.Elintéznivalók, gondok -akár örömök is -a megszokás az adrenalin és dopamin kezelésünket a nikotintól tette függővé.Első lépésben a pszichikai odalát fogom meg a dohányzásnak -az agyam tanulja, hogy reagáljak…..
Ki gondolta volna? Nem szeretném elbízni magam, de ma meglepően könnyű volt..Tényleg csak egyszer-kétszer fordult elő,hogy eszembe jutott függőségem és nem elemi erővel.Maradjon ez így, sőt legyen egyre könnyebb! Tényleg nem hittem, hogy ilyen hamar könnyebb lesz. Persze, a…..
Igen, 10. napja bírom és ideje ezt megünnepelni!!!Fejfájás és egyebek ellenére nagyon örülök,hogy itt tartok.Már szabadabb vagyok.Amire figyelnem kell, az a kávé.Túl sok és szétrobbanok.Régebben 5-6 kávét is ittam, most ezt 1-2-re csökkentettem.Több zöldet eszem, ez segít,…..
Igen.Szenvedek,nehéz írni is róla, nem is tudom,hogy jó-e.Az elmúlt napokban többet bőgtem, mint egész gyerekkoromban.A nikotin=drog, és aki ezt tagadja, hazudik.Szürreális kicsit minden és ma vettem rágót (nikotinos rágót...)-nem bírtam enélkül tovább.A fejfájás csak egy…..
Indítottam egy csoportot, ahol megoszthatjuk gyógyulást segítő tippjeinket:http://kozossegek.inda.hu/dohanyoTermészetesen nemdohányzókat, exdohányosokat és "mindig tisztákat" is várunk.Sőt, ők talán még jobban tudnak minket emlékeztetni arra, hogy miért is jó szabadnak…..
Túlvagyok azon a bizonyops 72 órán, nincs már nikotin a véráramomban. Érzelmileg instabil állapotban vagyok, de minden átmeneti.Röviden néhány tipp:- igyunk sok vizet, vagy az első 3 napban gyümölcslevet, főleg magas C-vitamin tartalmút.- ne együnk túl sokat, de többször,…..
Rövid leszek: iszonyúan fájt egész nap a fejem.Pedig nem szokott.Ettől függetlenül lehetne bármitől, időjárás-változástól is.Nehéz,ha tudod, hogy egy gyors fix és az egész elmúlna...Majdnem meginogtam.Mondja valaki,hogy akaratgyengeség.Van a kocabagós, vagy társasági…..
Fel fogok robbanni?Fáj a fejem.Pedig szinte soha se szokott.Az egész valóm egy nagy széthúzódó fájdalom.Ha megfognék egy villanykörtét, meggyulladna.Utálom, utálom,utálom.Vennem kell egy stresszlabdát.Vagy inkább egy box-zsákot.Vagy szaunáznom kéne és csalánnal ütögetnem…..
Dekoncentrált vagyok és le tudnám kaparni a falat.Nincs rágó se, benne vagyok az első abszolút mentes 72 órában.Hazudnék,hogy könnyű. A "feladom", "nem most, majd máskor" érzése búskomor melankóliával kísért.Időnként, főleg estére szomorkás a…..
Bocs, nem vagyok teljesen egomán, de kell írnom egy levelet magamnak, amit később, mondjuk egy év múlva elolvashatok.Akkor már nem biztos, hogy emlékezni fogok arra, hogy milyen erőfeszítést kellett tennem, hogy eljussak a nemdohányzó szintre.Kedves Én!Végre szabad vagy.Már nem…..
Helló megint,ez leírhatatlan, hogy milyen rossz.Remeg a kezem, és mintha minden inam egyszerre feszülne meg, húzodnának az izmaim.Már ha lennének izmaim,de ami a helyükön van:)Tegnap ezt az oldalt olvasgattam:http://quitsmoking.about.com/és ezt…..
Húúúh...hát ez nem könnyű...egyre inkább nem.A fizikai hiány mellett már pszichikai is van.Tegnap már egész depi lettem.Szomorú, hogy nem dohányozhatok.Plusz irritált és hisztis lettem.Arra kell gondolnom,hogy ez idővel jó lesz.Már most több az erőm mindenhez.Igaz, remeg kicsit a…..
Úgy élsz,ahogy gondolkozol - vagy úgy gondolkozol,ahogy élsz.                 Kezdenek előjönni a "lebeszélő" gondolatok.Túl nehéz, ne most, nem bírom, kikészülök, vajon megéri,hogy…..
hali mindenkinek, Aki hozzám hasonlóan és velem egy cipőben jár.Nem a 38-asban, hanem a "most már tényleg itt az ideje" és "soha többé,ha belepusztulok is" fajtában...NEM, nem és nem szabad újra rágyújtanom.Na nem azért, mert már a megállóban sem…..