Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokkerbanya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Farm of Dreams Érdekes farmos témájú zuhatag játék amely a klasszikus szabályok szerint játszható: cserélgesd a zöldségeket és gyümölcsöket, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön. ha elég ügyes vagy akkor gyorsan végzel az egyes pályákkal és fejlesztheted a…..
rokkerbanya 2017.05.21 15:25:07
  Rég nem írtam.Azt is mondhatnám, hogy sokat gondolkodtam ezen a bejegyzésen, hogy megírjam.e, de akkor hazudnék, egyértelmű volt, hogy megírom.Tanuljatok belőle!! "Nem mind arany, ami fénylik!!" A kezdeti nehézségeinket mindenki tudja.Végre megtaláltuk ezt az óvodát!! Eladtuk a házunkat, majd…..
            Ma, szombat reggel elmentem vásárolni a kisboltba. Kenyeret, tejet, konzervet a macskáimnak. Szokás szerint beszélgettem az eladóval. - Hallotta mi történt a Kiss nénivel? Ott volt a rendőrség is! - Nem, nem hallottam semmit. Mi történt? - Becsengetett hozzá két alak, hogy 11…..
A kommentelők kértek, a kommentelők kapnak: így láttuk mi a VV7-et, szigorúan szubjektíven, szókimondón, magunkat nem visszafogva, de senkit nem derogálva, dehonesztálva, degradálva úgymond. Ennyi meg egy bambi. Zaphodbb Nem láttam minden VV szériát, így például az Aurelióssal…..
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
rokkerbanya 2015.03.01 10:16:25
rokkerbanya 2015.03.01 10:19:38
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: még jó hogy nem sikerült neki ☺☺☺