Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Talalo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előbbi nyilatkozatot az öcsém a per helyett létrejött megegyezéshez csatolta, mintegy feltételként. A dolog szépséghibája, hogy ő személyesen a polgári perben semmilyen módon nem érintett (jogilag) és így semmilyen feltételt nem szabhatott (volna). Természetesen az ő…..
Talalo 2011.05.02 00:59:59
Kedves "Gabriella"!

Ugy az 5.-6. bejegyzesnel esett le, mi is a csavar. Mar korabban is gyanus lett, hogy miert is koltozik el az anyuka "Pomaz masik vegebe", ha ennyire torodik a csaladjaval? De csak a legutolso bejegyzes utan elolvasva a hozzaszolasokat, valt bizonyossa szamomra az a bizonyos koltozkodes... Igazan sajnalom.

Ezzel egyutt is tetszettek az irasok. Szerintem vegig egesz jol sikerultek a bejegyzesek. Mindvevig megmaradt egy ilyen misztikus hangulata a blognak, hiszen szerintem a legtobb olvasoban (nem tudom hanyan lehettek) kialakul a gyanu mar valamelyik korai bejegyzesnel.
Ugyanakkor tenyleg egy erdekes etikai kerdes, hogy mi (lenne) a velemenye a tortentekrol, es annak ismertetesi modjarol Gabriellanak.

Nem tartom betegesnek ezt az eljarast. A szisztema jol elviszi a Szuletett felesegek-et, vagy talan valaki latta mar a Dead like me sorozatot, ahol a narrator egy halott lany, aki megsem olyan halott es egyben a foszereplo is...

Es semmikeppen nem betegesebb annal, ahogy a nagyi , es a sogor (nincsblogom?) igyekeztek kisemmizni az unokait, illetve unokahugat-unokaoccset.

A politikai vonalrol nem irnek, csak annyit, hogy arra a bizonyos partra meg soha sem szavaztam, es ahogy kinez jo idonek kell eltelnie, hogy valaha is akar csak elgondolkozzak annak lehetosegen.

Vegezetul erdekelne, hogy mi tortent a csaladdal. A legutobbi bejegyzes is mar 1.5 eves. Azota a mar felnott kislany is kiegyezett talan a papaval.

Boldogabb, es nyugodtabb eletet mindannyiotoknak!