Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fapad

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan egy éve történt, hogy bemondták a hírekben, Amy is belépett abba a bizonyos társaságba. A rejtélyes 27-esek klubjába. Ki így, ki úgy emlékszik az egy esztendővel ezelőtti sajnálatos dátumra ma a világban. Az édesapja könyvet írt és azt mondja, minden fillért az Amy…..
fapad 2012.07.24 13:39:53
@ratman_: de legalább te nemcsak kizárólag a külseje alapján ítélsz meg egy nőt, hanem még süket is vagy.
Subba Facebook: Balhé 2012.07.17 10:42:00
Ez volt már? Klasszik cicaharc, acsarkodó rajongókkal, akik pont annyit tudnak a világról, hogy belemennek egy internetes vitába, ezek bármibe, hogy még verekednek is a való életben, ráadásul a kommentek között a tulajdonos is megjelenik.  …..
Szokatlanul jó ütemben, és az előzetes terveket tartva zajlik az Andrássy út átalakítása. Az idei tavasz amúgy is jól indult a bicikliseknek, simán lement és nagy tömegeket vonzott a Critical Mass, folyik a Biciklizz a munkába projekt, mennek a biciklis reggelik. És hamarosan kész…..
fapad 2012.04.25 23:09:09
@HofEE: BÉCSBEN elég...
Kádár-rendszer, a 60-as, 70-es, 80-as évek, az emberarcú szocializmus, a legvidámabb barakk. Elrévedő nosztalgia, düh, gúnyos mosoly, fiatalkorunk, legyintés - kevés ilyen ellentétes megítélésű korszak található a magyar történelemben, ráadásul az emlékek még frissek: a mai…..
fapad 2012.03.13 14:38:38
@LION_heart: pontosan erről van szó!
Tartalmi-stratégiai együttműködést írtak alá kedden Budapesten a Művészetek Palotája (Müpa) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetői; a partnerség keretében új kulturális műsorok jelennek meg a közszolgálati csatornákon. Csütörtöktől…..
fapad 2012.03.13 12:31:40
Aki kicsit is nyitott szemmel jár Budapesten, vagy olvasta az augusztus elején megjelent nyomtatott Lángoló Gitárok magazint, az már valószínűleg tud róla, hogy a Quimby november 12-én születésnapi koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában. A zenekar az esemény miatt…..
fapad 2011.09.22 09:57:27
A frankhitelt a legtöbb hitelfelvevő megszívta. De kié lesz a torkos borz érdemérem?   Életbiztosítással kombinált lakáshitel. Hallott már róla? Ha nem, akkor szerencséje, van, ha igen és kötött is ilyet, akkor jó eséllyel indul a vesztesek vesztese díjért. A 180-as…..
fapad 2011.09.20 09:25:13
@Nzoltan: A stílus az ember, azt mondják. Nyilván te 2 évet laktál albérletben, én meg csak 15-öt, tehát egyértelműen én vagyok a "nagyokos", te viszont a kultúra és a pénzügyi zsenialitás mintaképe, aki csak arról tud beszámolni, mennyire full gáz volt az albérlet, egyértelmű. Csak valamiért nem találom a kommentedben, de biztos ott van valahol. :) Ha van tükör a szuper új lakásodban, nézz bele, és ismételgesd: "mostantól idegenekkel is megpróbálok udvariasan, kultúráltan érvelni". Hátha menni fog.
fapad 2011.09.20 09:27:58
@triarius: Ugyanmár, ő mindent jobban tud, hiszen 2 évet élt albérletben. A sok nagyokos német meg a többi elmehet a fenébe :)
fapad 2011.09.20 09:32:49
@luxxie: Én speckó nem költöztem be "fekete", meg nem lepapírozott, meg nem bejelentős albérletekbe. Nem tudom, mennyit spóroltál ezen, de szerintem nem éri meg (pl hogy a fenébe parkoljak, ha nincs lakcímkártyám?). Mégis mindig találtam olyat, ahol nem volt probléma. Ha az emberek nem mennének bele a szürke albéletekbe, hogy egy tizest spóroljanak, meg is szűnne ez a fajta adózatlan, zűrzavaros lakáskiadás. De hidd el, hogy a világos oldalon is van éppen elég kiadó lakás, rendes tulajjal, akinek emailben lehet szólni, hogy javítassa meg a hűtőt, és meg is teszi, nekem 15 év alatt csak ilyen főbérlőim voltak. Sajnálom a rossz tapasztalataid, de szerintem ezzel a nemírunk számlát nem jelentünk be mentalitással az ember maga áll be a pofonfa alá.
Annácska saját elmondása szerint már nem közszereplő. Ezt mondta a saját szájával. Jó akkor nem. Geszti Péter takonynak nevezte az Index Gesztiválról írott dolgozatát, ez is egy vélemény. Ezek meg sorok egy videó elé. Ultravaló azoknak, akik egy lazább hangulatú videóra…..
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
Dévényi Tiborról a magam fajta embereknek, akik már elmúltak harminc évesek leginkább egy kiöregedett aranyhal jut az eszébe. Gyermekként piacképes volt a Három Kívánság, elsőre és másodikra még a retro bulijai is viccesek voltak, de azt hogy a sikere a mai napig töretlen…..
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
Az alábbi ügyre talán a bíztatási kárt lehetne ráhúzni,de azt is csak nagyon erőltetve. Az ajánlatkérés az nem ígéret szerződéskötésre.T. Zugügyvéd!Tanácsot szeretnék kérni, hogy mi az esélyem, hogy az ajánlatkérőt a kieső jövedelem miatt kártérítésre kötelezhessem…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Sziasztok!   Az én bátyám buszsofőr volt egy…..
fapad 2011.07.09 16:55:58
@Thrasher: hát pedig ennél röhejesebbet rég olvastam, bocs
fapad 2011.07.09 17:21:37
@Sólyom Tomi: sajna nem jott at az ironia. pont ilyennek ismerem az embereket. nemtom mennyire vicces, remelem, masok jot rohogtek.
fapad 2011.07.09 17:53:03
@mojoking77: az ilyesmire raugrani is egyfajta szegenysegi bizonyitvany
nem esett le valoban.

de a magadfajta maskepp egeti magat. "ez van".
  Akár európai alapelv is lehetne az, hogy az abortusz helyett az örökbefogadást részesítsék előnyben Carlo Casini, az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának (néppárti) elnöke szerint  – írja a Magyar Kurír. Az ügy azzal kezdődött, hogy a magyar kormány…..
Általában aki egy parkolóhelyről kitolat, annak nincs elsőbbsége, ezért ütközés esetén elvileg ő a hibás. Edináék balesete viszont nem feltétlenül ilyen egyértelmű, mivel a másik fél is valószínűleg hibázott. Szerintetek mi lehet az ügy vége, kié a…..
fapad 2011.07.02 15:03:43
@Fue: ezt külföldön nem tudnád megcsinálni, mert egy csomó parkolóra ki van írva, hogy csak előre szabad beállni, és szerintem idő kérdése, hogy ez hozzánk is begyűrűzzön...
Azt hiszem, az új médiatörvénynek sikerült olyan eredményeket is hoznia, ami az internet egyes részeit idehaza visszalövi a statikus(abb) sajtó korába. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy a kommentezés módja és lehetősége az, ami részben megváltozik. Ugyanis mostantól a…..
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Múltkor a fővárosból kaptunk posztot, ami egy veszélyes zuglói kereszteződés problémáját írta le. Én legtöbbször inkább a bevásárlóközpontok környékén tapasztalom a parkolóban, hogy az autósok megzavarodnak és rögtön elfelejtik a jobbkézszabályt. András is rendre…..
 Mit tegyünk, ha nem tudunk lefogyni, hogyan szabadulhatunk meg a gyarapodó kilóktól? Egy pszichológus gyakorlati tanácsai a kilók elengedéséhez.  Számtalan fogyókúrás program létezik, különböző új diéták és módszerek látnak napvilágot a testsúly csökkentésére.…..
Praxis Majdnem megverték az orvost 2011.06.17 14:15:00
Sziasztok!   Volt már több negatív, de persze rengeteg jó élményem is az orvosokkal és úgy unblock az egészségüggyel kapcsolatban. Most mégsem a saját "sirámaimat" szeretném elmesélni, vagyis nem közvetlenül engem érintett mindaz, aminek szem és fültanúja voltam…..
fapad 2011.06.18 15:49:31
@kutato525: Egy egyszerű google kereséssel meggyőzödhettél volna róla például, hogy a kifejezés helyesen "en bloc", és nem "en block", tekintettel rá, hogy francia eredetű.
Az "a kijébe" fordulatot oedig valóban nem is kommentálnám.
fapad 2011.06.18 15:50:13
fapad 2011.06.18 16:00:27
@kutato525: napersze