Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szobbal

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
Ha én egyszer... Mert kincs! 2011.05.24 16:32:00
Helló, Halló Elektor Kalandor! :)Karácsonykor kicsit furán viselkedett a gép kikapcsolt állandóan... És akkor gondoltam megnézem a tápot és lám probléma felismerve!Volt ijedtség rendesen! Alaplapon is meglátszott! Még jó hogy volt itthon másik nem kellet nélkülözni a meleg…..
Ha én egyszer... Hogy mi??! 2011.05.12 19:22:00
Nos elérkeztem én is egy ponthoz, ahol azt mondom a hallásom igen is fontos és vigyázni szeretnék rá!Egy, másfél éve volt az hogy vettem füldugót, szivacsosat és néha néha használtam de aztán nem, mert mindig elmozdult, kiesett...Hogy mért írom ezt? Mert sokszor hallom, hogy…..
Ha én egyszer... A Hely 2011.05.08 22:34:00
Szinte nincs olyan motoros aki még ne állt volna meg itt legalább 5 percre.A hely ahol egy jót lehet beszélgetni, élményeidet tapasztalataidat elmesélni.A hely ahol a naplementébe gyönyörködni és romantikázni lehet.A hely ahol elfelejted gondjaid és nyugalom tölt el.Hogy hol van ez?…..
Ha én egyszer... Svung 2011.05.03 17:45:00
Érdekes kifejezés, főleg a mai napra.Egyrészt rohan az időjárás aminek gondolom senki nem örül. Hol meleg hol hideg, hol eső széllel. Na ezt a tempót máshol nem igazán érezni. Mivel én itt nem reklámozok semmit így csak utalhatok rá.A Fenyőfás ABC. Na igen sok terméken 2…..
Ha én egyszer... Nos a kezdetek... 2011.05.01 21:29:00
Hát mint sok mindenhez, ehhez is kedvet kaptam.Én vagyok a legkíváncsibb arra, hogy ez hogyan folytatódik és meddig tart :)Szóval lesznek napok mikor írok és lesznek napok mikor nem.Kedv, hozzáállás és időtől függően.Egyszer valahol elkezdtem ezt de elvesztem az éterben, remélem…..