Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erikson

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boris Johnson és kormánya a Konzervatív Párt győzelmét követően új korszakot nyithat az Egyesült Királyság történetében. A választási ígéretek és a Brexitet követő időszakra vonatkozó retorika egyaránt azt sugallták, hogy az Európai Uniós tagság által visszafogott szigetország a kilépést követően új…..
Erikson 2020.01.29 23:07:17
@Gery87: Értelmezhetetlen a hozzászólásod. Nem értem mint jelent az öngól.Nagy Britániának az USA nem ellensége hanem a legjobb haverja. Miért kellene összefogni Amerika ellen? Amerikában 1 millió ember dolgozik Angol cégeknek,mintahogy 1 millió ember dolgozik Amerikaiaknak itt Nagy Britániában. Az Angolok több Német autót vásárolnak mint egész Europa együttvéve Németországon kívül. A Németek már most fosnak a bõrnaciba hogy ki veszi meg a cuccaikat ha az Amcsik meg az Angolok (a két legnagyobb Német cucc vásárló) bekeményítenek. Ha az Angolok bejelentik hogy megszüntetik a társasági adót,szerinted mi fog történni? Van némi lila fingod a világgazdasághoz?
Erikson 2020.01.29 23:58:37
@Brix: Nem akarom hosszasan magyarázni,elég ha csak annyit mondok hogy Szingapur. Amit Verhofstadt vehemensen tilakozva kejelentette hogy azt Brüsszel nem engedheti meg hogy London azzá váljon. Szerinted miért? Boris ezzel fenyegetve fog jó alkut kötni. Ha ezt Európa visszautasítja,jön a nyugat Szingapurja. Tehát szerintem is lesz deal.
Erikson 2020.01.30 01:53:16
@Brix: Majd egy mulva visszatérünk erre.
Másfél hónappal ezelőtt feltettem a Lemilblog olvasóinak a (csak részben költői) provokatív kérdést, hogy mitől kiváló és hatékony egy hadsereg. Nem csalódtam bennetek: a parázs vitákkal is tarkított kommentfolyamban számos érdemi és informatív hozzászólás született, amikért köszönet jár. A nyári…..
Erikson 2019.08.30 18:16:10
A héten utoljára lépett ki miniszterelnökként a londoni Downing Street 10. ajtaján Theresa May, akit Boris Johnson követett a miniszterelnöki székben. Következzen öt érdekesség a távozó kormányfőről!..
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
Addig jópofáskodnak ilyen prankokkal, amíg valaki menekülés közben ki nem töri a nyakát, vagy nem hal meg infarktusban...
Nagyon felkavaró képek következnek! Islamic State terrorists have begun their promised killing of Christians in Mosul, and they have started with the children. According to a report via CNN, a Chaldean-American businessman has said that killings have started in Mosul and children's heads are…..
  Örömmel fogadnám, ha valaki megalapozottan válaszolna kérdéseimre: Mivel bizonyítható, hogy Isten több lenne az emberi képzelet szüleményénél? Létezik olyan tudományos bizonyíték a teremtés igazolására, amit nem cáfoltak meg többszörösen is természettudósok…..
Noha majdnem ugyanolyan ultrafapados mindkettő, az utaskiszolgálást illetően igencsak eltérő irányba mozdult el a Wizz Air és a Ryanair. Az egyik külön fizettet a nagyobbfajta kézipoggyászért is, a másik meg simán elveszi az utastól a cumóját és átminősíti feladott csomaggá.…..
Mától új időszámítás kezdődik a választási kampányban - már nemcsak az a kérdés, ki milyen kormányprogrammal indul jövőre, milyen üzeneteket fogalmaz meg és milyen ígéreteket tesz a különböző érdekeltségű választói csoportoknak, hanem az is, ki kit mivel fenyeget…..
Erikson 2013.06.27 10:58:40
@TGabi:Ugyan, magyarázd már el nekünk hogy kire szavaz az épelméjü ember.
A Snowden-ügy végső soron -- 2001 óta már többedszer -- a nemzetbiztonság és a szabadság konfliktusát élezte ki Amerikában. Melyiké legyen a prioritás? A 24 című tévésorozat az utóbbi tíz évben folyamatosan a felszínen tartotta ezt a kérdést a szórakoztatóiparban is, de…..
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..