Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajerka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettőt aludva 2012 első tüntetésére, ma mindenki azt találgatja,egymásra talál-e a parlamenten belüli demokratikus ellenzék (MSZP, DK, LMP) a Házon kívüli demokratikus, az orbánváltásban ugyancsak érdekelt erőkkel.Szerintem az események gyorsulására lehet számítani. Nem…..
Nem számolok azzal első gondolataimban, hogy Orbán Viktor 2014 előtt megbukik. Bár ahogy Európa döntött Papandreu és Berlusconi sorsáról, dönthet Orbánéról is. Jelenleg azonban még erős a parlamenti kétharmad és túlságosan megosztott az ellenzék. Már csak azért sem…..
Tisztelt elnök úr, kedves Attila!Napok óta gondolkodtam azon, megírjam-e ezt a levelet. Tipródásom oka az volt, hogy úgy érzem, rossz irányba vezeted a Magyar Szocialista Pártot, de nem tudtam eldönteni: ártok-e vagy használok, ha ezt a dolgozatot közzéteszem. Végül úgy…..
hajerka 2011.10.17 17:23:04
@tiborc2008:
Természetesen törni-zúzni lehetett, emberek életét védeni nem! Sajátságos felfogás!
Örülünk, Vincent? Szar és máj 2011.10.08 21:40:00
 Tarlós István felháborodott azon, hogy Bálint Andrásnak,  Eszenyi Enikőnek, Mácsai Pálnak és hat másik színigazgatónak nem tetszik az, hogy két náci disznónak odaadták az Új Színházat. Konkrétan, arról van szó, hogy Csurka István és Dörner György azt szeretnék…..