Regisztráció Blogot indítok
Adatok
New Moon

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos mondhatni igen, sikerült! Mindig azt mondták várjam ki az 1 évet! Megtörtént! 1-jén múlt 1 éve, hogy nem gyújtottam rá.... hogy repül az idő....  Ja és mióta leszoktam fogytam összesen 10 kilót! ..
 Igazából mióta nem dohányzom nem igazán követem hogy mik a leújabb szigorítások. De jól emlékszem amikor behozták, hogy nem lehet a megállókban rágyújtani. Amiben csak az volt a vicces, hogy egy csomó helyen csak a buszmegállóban volt kihelyezett csikktartó. Tehát vagy…..
Nos azóta se gyújtottam rá:) Sőt már futok is és konditerembe járok. ..
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Nos túl vagyok rajta. Hó végi összegzés: 0 szál cigi, 0 kg. Meg lehet csinálni!!!! És nem is kell hozzá olyan nagy erőfeszítéseket tenni.Senki sem hitt benne, hogy képes leszek rá, őszintén szólva még magam sem. Az, hogy nem gyújtottam rá nem is tudom minek köszönhető.…..
Több mint 2 hete nem gyújtottam rá. Nekem már ez is szép eredmény. Ebben a 2 hétben nagyjából 2 nap volt nagyon nehéz. Úgy nagyjából a 10. magasságában. Borzalmasan éreztem magam. Folyamatosan változott a hangulatom. Egyik percben ideges voltam, a másikban meg olyan szomorú,…..
Beleolvastam több leszokással foglalkozó fórumba. Egyelőre nem értem, ha valaki kibírta, hogy 3-4 hétig esetleg több hónapig nem gyújt rá, mért kezd újra cigizni? Olvastam olyanról, aki többször visszaesett és mire elmondhatta, hogy 1 éve nem dohányzik 20 kilót szedett…..
 83 órája nem gyújtottam rá. Utoljára körülbelül 10 évvel ezelőtt volt erre példa. Őszintén szólva büszke vagyok magamra. 83 órával ezelőtt még magam se gondoltam, hogy ez tényleg lehetséges, és azt meg főleg nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű. Nem is értem az…..
Érdekes volt ez a nap. Ébredésem percében rögtön a cigi volt az első gondolatom. Furcsa volt a kávé is nélküle. Tulajdonképpen egésznap a dohányzás körül forogtak a gondolataim. Viszont, ahogy telt a nap már másképp gondoltam az egészre. Leszámítva a nikotin elvonási…..
 10 éve dohányzom, és bevallom függő vagyok. Amikor megszületett fejemben a gondolat – le kellene tenni a cigit- szinte máris elvonási tüneteim jelentkeztek. Ideges lettem, és baromira kívántam a cigit. Minél inkább erősebb lett az elhatározás, annál inkább úrrá…..