Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artur k.

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
artur k. 2011.05.01 19:04:29
@Géza, kék az ég!: sajnálom hogy ennyit tudsz, nem vagyok sem ügynök, sem ismerőse az említett termékbemutató előadójának.Egyszerű nyugdíjas ember vagyok aki akinek nem fekszik a gyalázkodásotok. A bemutatón volt hasonló észkombájn, fellengzős majom az elzavart "intelligens " pár féfi tagja, mint te kedves bicskanyitógató Géza!!!Nem állt szándékomban ilyen jelzőkkel sértegetni itt senkit, de gusztustalan amit itt műveltek.
artur k. 2011.05.02 21:24:27
@Dr. Körömlakk ®: A legnagyobb tahó a pár volt, akit kizavartak,elég felületesen olvasnak itt páran.A többiek nem azért nem tartottak velük mert meg lettek félemlítve, hanem mert jól éreztük magunkat, mint mondtam a kizavart inteligens nő a zepter provokátora volt,minek kell ennyit lovagolni ezen? El kell menni és megnézni mi az igazság.Ezért feleslegs ilyen blogokat fenntartani. üdv egy szenilis nyugger.
artur k. 2011.05.02 21:46:48
@sorica123: Én sem szívesen engedek vizet a poharamban ott, ahol mások a fekáliás ,vizeletes kezüket mossák. A pultban bármelyik pincér szívesen megteszi, meg is tette ezt.Miért olyan kiakasztó ez?Kultúráltan is lehet viselkedni egy étteremben, mellesleg nem hinném hogy bármelyik éttermes az 50 ft-os szódavíztből gazdagszik meg.