Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoeDirt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..
JoeDirt 2011.04.30 12:22:24
Kedves Milo!

olvasgattam a blogodat, hasznosnak találtam, bár lenne pár dolog ami érdekelne még és nem találtam rá választ:

Nem tudom hogy csak én gondolom e úgy hogy az emalben elküldött pályázatok igen kritikus része maga az email szövege. Mert ugyebár ez mind a motlev meg a CV előtt áll, ezt látják legelőször.
Számtalan jelentkezést küldtem el és szinte alig jött visszajelzés, ami kissé lelombozó.
Az iagzsághoz hozzá tartozik, hogy 2010 juni ban végeztem építőmérnökként. EuroPass -os önéletrajzom van. munkatapasztalat nem sok, bár azért már 9 honapot lehuztam mint építésvezető, jelenleg is dolgozom. Szeretnék munkahelyet váltani, mivel jelenlegivel nagyon nem vagyok megelégedve, sem szakmailag sem fizetésileg.
Tisztában vagyok vele hogy az építőipar mostanában elég "Low", de hogy ennyire...
Motivácios levélre eddig nme sok időt áldoztam ahol nem kértek nem küldtem, mivel én is mindet sablonosnak tartom, és őszintén nem túl sok érdekes dolgot tudok beleírtni így pályakezdőként. mivel tudnék kitűnni, a 4 es diplomával? :D
amit meg fontosnak tartok hogy pl nagyon kreatívnak érzem magam (ami tervezésnél erény) az meg megint csak egy sablonként lehet elkönyvelni.

Továbbá, arról kérdeznék, hogy ha csak úgy szeretnék cégekhez küldeni pályázatokat (tehát nem meghirdetett poziciora), akkor motlevelet lesporolhatom e? mert felmerült bennem hogy így hogy igazitsam a pozicióra és a cégre? szeretném elküldeni 15-20 cégnek a jelenleg még nem tudom milyen pozicióra.

válaszodat előre is köszönöm!

üdv

Joe