Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cry Baby

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A népvándorlás és a migráció napjaink egyik legkényesebb és leginkább sürgető problémája, melyet politikusok, szakemberek és civilek egyaránt vegyesen értékelnek, más és más szempontok alapján. Egyesek az embertársaink iránti megértést és türelmet helyezik előtérbe, mások a rideg realitást és az…..
Cry Baby 2015.09.12 08:20:31
Csak lesünk kifelé a fejünkből, hogy mennyire behülyítette, sőt lealjasította az internet népének nem csekély hányadát ez a menekültkérdés. Én csak kétszer írtam róla, először még júniusban, amikor már látszott, hogy Európa baszik az egészre, de Viktor már tolta a…..
Cry Baby 2015.09.11 14:48:52
A gyalogosok és kerékpárosok számára közösen kijelölt utak azt hiszem az épp ott közlekedő autósokat leszámítva senkinek sem a kedvenc helyei. Egymásra figyeléssel azért használjatóak, kivéve, ha váratlan és időleges további akadályok kerülnek rájuk, mondjuk egy átmeneti,…..
Alaphelyzet: az ország házának hétfői, vakációs hangulatú ülésén a sok egyéb fontos dolog mellett, az MSZP frakcióvezetője fideszes csalást emlegetett (hányást tett a Fidesz szemére) annak kapcsán, hogy a Nemzeti Választási Iroda formai okokból elutasította a vasárnapi zárva…..
Oké, túl szép volt az elképzelés miszerint csak szólnunk kell, hogy kösz, nem kérjük az áremelést, és már meg is van oldva minden. Van akinek igen megvan, és van, akinek nem. Íme a gyakorlat. Életképek telenorosoktól. Kedves Homár! Nem tudom írtak-e már ebben a…..
Varánusz Ne zavarj, épp lopok! 2015.06.27 11:27:42
Kurvaéletbe, Tisztelt Bíróság! Az oké, hogy jól teccenek végezni amit kell, de ez a rakásra meghozott ki kell adni a Századvég ügyeket, Lázár utazást meg satöbbit az már meghaladta az egészségügyi határértéket. Na nem nálunk, hanem a Pártban. A Ne zavarj, épp lopok…..
Szerencsére van egy könyv, amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani: Bár Gyuri, a kis hamis, azt mondta, hogy nincs megírva az a könyv, amiből dolgoznak, ezek szerint mégis van ... igaz, ezt ő maga írta.   Ismertető: A szerző alapos szókimondással veszi számba a magyar…..