Regisztráció Blogot indítok
Adatok
részecske

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom (köszönet korán kelő törzskommentelőnknek a linkért), hogy állítólag Makovecz Nagy Ervint, egykori alkalmazottját kívánja kinevezni országos főépítésznek. Azt a Nagy Ervint, akit az alábbi szavakkal laudált, amikor a saját maga által kitalált aranyéremmel…..
 Makovecz Imre zsidózott egyet.  Olyan kis igazi alvégi, kocsmai zsidózgatás ez, afféle böllérbicskás csurkantás.  Nem rosszabb ez, mint amikor a szerencsétlen hülyebácsi dávidcsillagot éget, vagy mint Bayer Zsolt egy véletlenül választott mellékmondata. Káeurópai,…..
Sok okosság elhangzott a hétvégén, és ráadásul én mindet egyszerre, vasárnap olvastam....kicsit tömény volt. Nem igazán tudok választani, segítsetek eldönteni: Ki volt a hétvége embere, melyik hír/nyilatkozat viszi a prímet? 1, Sipos László, a Rovás Alapítvány elnöke A…..
A politikai elemzés könnyen válhat önmagát beteljesítő jóslattá. Az elemző meggyőzően leírja, hogy X szereplő Y döntése mitől lenne előnyös és hasznos, X szereplő ezt elolvassa, egyetért vele, és meghozza az Y döntést. Az elemzés ilyenkor a nyilvánosság csatornáin zajló…..
részecske 2011.05.04 16:34:36
@radala:

Kiderül, hogy vanolyan, amiről hasonlót gondolunk.
De: Valószínű, hogy az indoklás nélküli tömeges közigazgatási elbocsátás azért volt indoklás nélküli, mert nehéz lett volna indolot találni. Sokezer embert érintett. Nem az állások szüntek meg, hanem csak személycserék voltak. Nem az elbocsátottakat büntették, hanem ilyen áron tudták dotálni a sajátjaikat.

"egyszem SL": Lehet egyszemnek emlegetni, de hogy ezen az egy váltáson mi minden múlik ebben az országban!!!
Azt gondolom, hogy ha ő maradt volna, megfékezett volna mindent, ami miatt ma nem szeretjük a jelenlegi kotmányt. Szóval leginkább a Fidesznek lett volna szülsége SL kijózanító működésére.

A civil-ség ismétlődően jelmeznek bizonyul. Függetlenként indult főpolgármesternek Schmitt és Tarlós is anno. A legkiábrándítóbb, amikor egy civil, magát pártfüggetlennek mondó titkon végigkilincseli az összes pártot, míg gazdára lel.
Amit pedig az új SZDSZ létrejöttének szükségességéről ír, azzal betű szetint egyetértek.
részecske 2011.05.04 17:38:34
@radala:
Bocsánat, hogy meggyanúsítottam egy (nem megújult, hanem) teljesen új liberális pártban való reménykedéssel.
Valami kivetítés lehet, mert bennem erősen él ez az igény.
Az MSZP-ből pedig egyetlen személyt sem tudok, akire akár protestálásból valaha szavaznék.
De hogy miben lehet ma bízni, arról egy gondolatom sincs.
részecske 2011.05.04 19:10:00
@2. e-képviselő:
Hú de szép és kívánatos lenne: szakértői kormányzás parlamenti ellenőrzéssel. Sajnos én egyik pártból sem nézem ki, hogy győzelme esetén - országérdekből - beérné az ellenőrző szereppel.
Pedig azt kívánom, hogy AMEN!
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..