Regisztráció Blogot indítok
Adatok
messerfarkas69

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az utolsó menedék című poszt videójának borbélyát, Dave-et látván hűséges olvasóm, Lord Ickenham megemlítette, hogy ő bizony valahogy nem ilyennek, azaz afféle amerikai sittes kinézettel bíró, a Con Air/Fegyencjárat c. filmbe illő arcnak képzelné az ideális borbélyt.…..
 Még egy kis bulvár mára belefér. Két téma. Az első: néhány napja a web minden luxussal meg drága kütyüvel foglalkozó blogján megjelent a Zafirro irídiumborotvája. A lényeg: a nyele majdnem teljesen tiszta irídiumból készül, amely fém földi tekintetben olyan ritka, hogy…..
messerfarkas69 2011.06.25 00:16:00
@SicTransit:
Csakhogy legyen még hozzá anyag (a világ másik feléről, jobb állapotban, jobb képekkel, :-) ):
cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330529178727&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
 Hétvégén volt Székesfehérváron a Tűzzel-vassal fesztivál, ahol immár visszatérően megtisztelő feladatom a kiállító késkészítők által különböző kategóriákban indított kések versenyét bíráló zsűri munkájában történő részvétel. A fesztivál programjában…..
 Flasi bá' üzletével kapcsolatban írtam korábban: gyerekek, borotvakés-ügyben nagyon nincs veszve a haza. Nos, nagyjából ugyanígy mondhatom a Metropolitan szépségszalon most nyílt Pesti Borbélyműhelyével kapcsolatban: gyerekek, borbélyügyben sincs veszve. Sőt! Reneszánsz…..