Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spabo Nero

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
Spabo Nero 2011.05.03 13:02:01
A madridi sárdobálás a legjobb eredményektől is el tudja venni a Barcelona-drukkerek kedvét, ettől a mai hírtől azonban nem. Néhány héttel sűrgősséggel végrehajtott műtétje után ma ismét a csapattal edzett Eric Abidal. És nemcsak edzett, hanem kedden ott is fog ülni a…..
Ahogy a szezon során többször, José Mourinho ismét megijedt a sajtótól. A Real Madrid ennek megfelelően vasárnap bejelentette, hogy a keddi BL-visszavágó előtt a portugál helyettese, Aitor Karanka fog majd sajtótájékoztatót tartani.Mourinho eddig minden alkalommal, amikor…..
Miután a Real Madrid ismét hülyét csinált magából egyre türelmetlenebb szurkolói előtt, nyilvánvaló volt, hogy a Real Sociedad-Barcelona mérkőzésnek az ég világon semmilyen jelentősége nincs. Ehhez képest a Barça példásan komolyan vette a meccs elejét, kifejezetten…..
Spabo Nero 2011.05.01 12:05:40
@borcsok1: jó meglátás,egyet értek veled!
Leo penge, 1000x jobb,mint hiszti CR!

CR is zseni, de nem csapatjátékos és amennyit hozzátesz,annyit el is vesz...

MU motivált lesz a 2009-es vereség miatt... Ne írd le őket... Ez a keret már bizonyított... Leo-n fog múlni az egész...
Ha nem lenne LEO, nem lenne miről beszélni...
Spabo Nero 2011.05.01 12:46:06
@smartdrive: LoL! szép volt! :)
A legnagyobb baj,hogy a BARCA vs REAL párharc nem a pályán játszódik és tönkreteszi a Spanyol válogatottat. :( Most olvastam, hogy Waka-Waka törölte Ramost és Albiolt az ismerősei közül egy közösségi portálon...

Be kellene ezt fejezni...
Spabo Nero 2011.05.01 12:56:50
@Hirariko: Nincs szükség Mou-re ehhez. Mi is lett az utolsó meccs eredménye? :(

Ja, fasza!
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
Spabo Nero 2011.05.01 09:58:25
@lókakukk: LOL! ALVES feltámadása és szenté avatása... Hatalmas! :)
Mourinho nem nevezte a Zaragoza elleni meccsre Cristiano Ronaldót, ami egyrészt érthető döntés, hiszen minek kockáztasson a keddi BL-visszavágó előtt egy esetleges sérülést, de ezzel a portugál elveszítheti a gólkirályságot. Messi így is vezet két góllal, 31-nél áll, Ronaldo…..