Regisztráció Blogot indítok
Adatok
traktortdi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
traktortdi 2011.04.29 18:54:45
@_drc_: nem, nem az a forrás, bár lehet hamarosan ott is megjelenik.
vöröskeresztes ismerős? utána kéne nézni inkább ahelyett, hogy egyből a biztosrasszistahelyrőlszármazikkamuazegész megállapítást tesszük.

"túlzás a publicisztikai stílus egyik sajátossága" - a Szent Koronát konkrétan kacatnak nevezte a fenti agymenésében. ez sem túlzás, csak az "értéktelenségének" a bizonyítéka. ilyen ember véleménye(ami ugye mindig előítélet, mivel benne van a bizonytalanság tényezője) eleve nem mérvadó.
traktortdi 2011.04.29 19:12:10
@Jakab Andor: hagy kérdezzem már meg, csak halkan, a stílussal, vagy a tartlommal van gondod?
csak mert én sem nagyon értem, hogy lehet ez a kialakult helyzet.hogyan lehet az, hogy egy amerikai ingatlanügynök pénzel egy magyar pártot, emellett pedig, csak úgy hobbiból, és csak mert ő úgy látja, hogy itt milyen sanyarú sorsa van embereknek, önhatalmúlag, önköltségen, táboroztat 300 embert, persze alibinek kicsit a vöröskereszt besegít, akkora felhajtást csinálnak, hogy cnn, bbc, meg még ki tudja hány tvcsatorna idecsődül, és az egész világnak azt adják be, hogy itt mekkora rasszizmus van, úgy, hogy semmiféle jogsértés nem történt.

ez mi ha nem beleavatkozás egy ország belügyeibe? és igen, ezért jobb helyeken halál a "jutalom"

én egy olyan világban szerenék élni, ahol a hivatkozott hozzászólás meg sem születhetne, mert nem idegenek irányítanák az országunkat.