Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszarvú Boszorkányúr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
Egyszarvú Boszorkányúr 2011.05.11 16:10:25
@Tóta W. Árpád: Helló Árpi!Szerintem kicsit félreértetted,amit a hozzászóló mondani akart.Nem akart ő semmilyen kataklizmát,se földesurat,csak azt kívánta bizonyítani,hogy a tömegek mennyire kiszolgáltatottak és manipulálhatók.Egy kataklizma után szerintem is más lenne a világ teljesen,de amíg nincs,addig neked van igazad teljesen.CSak az a baj,hogy az ellentét kibékíthetetlen.Az egyházak szerint az embernek nincs joga elvenni a magzat életét,mert az nem a miénk,hanem a sajátja és Istené.Szerintünk viszont, ez az élet rám van bízva,mert én leszek a szülője,nekem kell felnevelni.Vagyis:éppenhogy szülői felelősségem tudatában,és Isten előtti alázatom okán dönthetek úgy,hogy nagyon sajnálom,de visszaadom Őt Istennek,mert nem vagyok elég érett erre a nagy küldetésre.Ennyi.Éljen a fogamzásgátlás!
Egyszarvú Boszorkányúr 2011.05.11 16:56:53
@Gergő77: Egyetértek veled.Az egyházak korruptak és képmutatók,szegény hívek meg túl buták ahhoz,hogy nagy létszámbővítést és valódi hatalmat követeljenek.A keresztényeket egyszerűen csak zavarja,hogy mások másképp élnek és másképp gondolkoznak.Méghozzá azért,mert irigylik őket.
Egyszarvú Boszorkányúr 2011.05.12 00:13:15
@a szív fészkei:Éppen fordítva volt,mint ahogy mondod.A kereszténység éppenhogy pontosan az örök szenvedők és megalázottak,vagy kiközösítettek vallása volt.a római rabszolgák úgy zabálták a Keresztrefeszített Megváltó kultuszát,mint a plázacicák Alekoszt.Az életöröm akkor jelent meg a kereszténységben,amikor az egyház elkezdte keverni a pogánysággal,valamint politizált,sőt háborúzott is vele és így vált bárki számára fogyasztható,felhigított kommersztermékké.Igy jutottunk el oda,hogy például egy mai,sokgyerekes,felsőközéposztálybeli családapa,aki élvonalbeli vállalkozó is nyugodt deklarálja magát kereszténynek,és ott menetel KDNP-sek között.Ettől ő még rendes ember,csak nem keresztény,hanem egy római Pater Familias.Köszi a linket a lingamról,nagyon csúcs.Cserébe én is ajánlok Neked valamit:Julius Evola:A szexus metafizikája.Mert én is pogány vagyok : )
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..