Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EVO

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
EVO(lution) Babi néni és társai 2010.07.12 23:22:14
Nagyon népszerűek jutyúbon a különböző sorozatok, filmek kiparodizálása, szinkronizálása. Amin az utóbbi időben meglepődtem, az az ezekben megjelenő igényesség. Lássuk például a magyar népmesék remixet, mint nagyszerű példát. A szöveg valószínűleg előre meg van írva,…..
EVO(lution) help! 2010.07.12 23:04:48
 Hirtelen felindulásból letöltöttem egy hőmérsékletmérőt a számítógépre, mert z egyik játék közbe néha kilépett. Biztosan nem ez a baj, de azért érdekes. Nézegetem az adatokat, és azt látom, hogy CPU1: 52°C, CPU2: 47°C, majd jön egy AUX nevezetű valami, amiről…..
EVO(lution) Két újabb zenekar 2010.05.04 22:17:00
Első: Zuboly. Két lábbal a földön álló ember idiótáknak nézi őket, de valójában nagyon is jó zenét játszanak. Youtubon van pár zenéjük fent, amit ajánlok: Másfél millió l(t)épés Magyarországon. A másik pedig a mostanába nagyon népszerű "suna" kifejezést…..
Tegnap az egyik osztálytársam apukája balesetet szenvedett. A vonatot nem látták. Csak hallották a kürtjét, de későn. Az autó a sínekre futott, a vonat pedig 100 méteren tolta maga előtt.Az ember soha nem gondlná, hogy vele, vagy a szeretteivel történik hasonló. Pedig senkitől nem…..
Az iskolánk, a JAG (József Attila Gimnázium) minden évben lehetőséget ad arra, hogy elmenjünk egy főleg Londont és Párizst érintő Európai túrára, persze nem ingyen, de azért jó dolog.Felültünk a buszra, aztán körülbelül egy napig néztük az autópályán a zajszigetelést. A…..
Új zeneis stílus. Illetve annyira nem is új, inkább kezd népszerűvé válni. Példa: Nézz mélyen a szemembe, tedd a kezed a farzsebembe... Kellemes. Sok jó, tehetséges zenekar van ebben a stílusban (már amennyire van zene hozzáértésem), és néha jó érzés hallgatni. Majdnem minden…..
EVO(lution) 2010.04.27 15:05:00
Igen tisztázódott, a Csírázó búzakalász név nem véletlen."szia, a csírázó búzakalász énekes-gitárosa vagyok. olvastam a blogodban, hogy a búzának csak a magja csírázik. ezzel teljesen tisztában vagyunk, névválasztáskor ezt mérlegeltük, ha esetleg tudod javítani egy…..
EVO(lution) Doromb.. Doromb.. 2010.04.20 22:39:11
A doromb az egy hangutánzó szó. És egy hangszert jelent. Utána lehet keresni, elég népies hangja van, de szinte bármit el lehet rajta játszani. Addig nézegettem a neten a videókat, úgy döntöttem, beszerzek egyet. Karácsonyi ajándék. A gyerek örül tiszta happy, most aztán övé a…..
Milyen hatalmas is az ember. Átalakítja a világot, meg felmelegíti globálisan, meg kiírtja az összes erdőt. Erre jön egy kis hő bentről, a gleccser bácsi azt mondja reccs, és az ember nagysága máris törpülni látszik.Ugye ott az észeki viking-leszármazott barátainknál történt…..
EVO(lution) Jönnek a csészealjak 2010.04.17 23:25:00
Ma olvastam a hírt, hogy a Renault (is) elég jól halad a villanyautójával. Bedugod az áramba, oszt megy. Nemsokára meg lehet venni. Hurrá, éljen a technika, az autógyártók leölik a globális felmelegedést. Nos, kénytelenek. Mert vagy 'minmeghalunk' vagy teszünk elene valamit.Más.…..
EVO(lution) Világvége! 2009.11.02 22:11:00
Az emo. Szerintem érdemes beszélni róla. Félek, hogy rosszul jellemzem a külsejét, így sajnos már nem merem bátran kijelenteni, csak halkan. Fekete a színük, mint sok egyéb önmagát valamilyen csoportba soroló egyednek, és ez rendben is van. A probléma ott kezdődik, mikor látjuk…..
EVO(lution) A kézilabda VB-ről 2009.01.25 20:54:00
Egészen jól indult! Az Ausztrálokat mondjuk nem nagy dolog megverni, de nagyon fontos a lelki állapot. Jókedvvel jobban megy a játék. A legtöbbet persze feltüzelve, küzdelmet váró szívvel (milyen szókapcsolatokat tudok!) lehet. Erre tökéletes példa az Új-zélandi rögbicsapat meccs…..
Üdvözlök mindenkit!Valamiért régen megcsináltam ezt a blogot, de utána nem foglalkoztam vele. Most visszatérek, és mindent (kivéve a létrehozást) kezdek elölről. Ami a témákat illeti, arról fogok írni, ami érdekel, és például lehet, hogy nem is aktuális. Viszont lehet hogy…..