Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hirariko

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végén még kiderül, hogy a bőröndnyi kokót pornósztárok csöcseiről szippantó Charlie Sheen azzal járt a legjobban, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warner és az azt vetítő CBS kirúgta a produkcióból. A New York Post szerint Sheennek a vígjátéksorozat…..
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Hirariko 2011.05.04 13:57:23
@freagle: Ajánlom figyelmedbe ezt a videót: videa.hu/videok/sport/barcelona-1-real-madrid-WWD1CpRxYN4rV5uZ
Kb 3 perctől van a CR es eset, és CR elég érdekesen esett el, amitől más értelmes ember nem szokott elesni+ ha nem esik rá Masc lábára akkor alapból eléri a labdát és nem lesz gól és a bíró szerintem itt is jól ítélte meg mert CR jól elszínészkedte ezt.
Ahogy kezdtünk, abból akár izgalmas meccs is kijöhetett volna, pontozással nyertük az első negyedórát, a 20. percben pedig Valdeznek egy béna kirúgása utána úgy járattuk a labdát hosszú ideig, ahogy a brazilok a legszebb időszakukban - mégsem írhatunk Barcelonát -, és a végén…..
Hirariko 2011.05.04 14:02:28
@Quirinus: Nah valaki ingerült nem értem mi a bajod, ez egyértelmű volt és ezt csak azoknak írtam akik szerint esélye sem lett volna elérni a ladbát mert Higuain előrébb volt...
Hirariko 2011.05.04 14:22:33
@Strajfa: Gondolkozz már nem volt az akkora taszítás hogy ilyen látványosan elessen CR a lassításban látszik is hogy el se kellett volna esnie, csak azért esett el mert hosszan tolta meg és így Mascé lett volna de mivel elesett ő is így jutott Higanyhoz.
Hirariko 2011.05.04 18:25:24
@kén-e egy nick?: nézd már meg jobban a Marcelos esetet egyáltalán nem ért labdába, és azt ne feszegessük, hogy kiket lehetett volna leküldeni mert a Real rosszabbul járt volna, és akkor nézzük a múltkori megnem adott gólt amit les miatt lefújtak és akkor 1-1 a meg nem adott gólok száma a színészkedés egyaránt 1-1(CR-Masc), a durvaságba, szabálytalanságokba fölényesen nyert a Real :)
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Hirariko 2011.05.03 23:32:23
@Hitman73: Speciel nem Messi elleni szabálytalanság miatt de a hentes Adebayort amiatt is amikor 2 kézzel megfogta Messit és földre vitte, arra ne mond már hogy szabályos volt, és ha nézted Alonso játékát akkor láttad volna, hogy simán ki kellett volna állítani mivel a sárga lapja után még volt legalább 2-3 olyan szabálytalanság ami lehet h sárgát ért volna de ha nem is, akkor talán az, hogy még akkor is leüvölti a bírót ha jogosan fúj ellene.
Guss Grissom(Neeeeel): nézzenek oda már megint...erre inkább nem is reagálok csak annyit, hogy talán egyedül Masc volt az aki dobálta magát fölöslegesen, de ezt kiegyenlítve CR se maradt el :)))
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
A végén még megsajnáljuk Mourinhót, olyan brutálisan bánnak vele az utóbbi napokban nála sokkal népszerűbb, esetenként sikeresebb kollégái. A legjobb európai edzőknek érezhetően nagyon elegük van abból, hogy egy ilyen silány ember jeleníti meg őket a média előtt, ezért nem…..
Hirariko 2011.05.03 11:38:02
@Dean: Azért hiába a világ legjobb csapatát vehette át mivel ahogy láthatjuk a csapat nem minden(mou-real), és azért azt is nézzük meg, hogy kinek milyen csapatai voltak eddig, azért szerintem Pepre is mondhatjuk hogy legalább olyan jó mint Mou és emberileg még jobb.
A madridi sárdobálás a legjobb eredményektől is el tudja venni a Barcelona-drukkerek kedvét, ettől a mai hírtől azonban nem. Néhány héttel sűrgősséggel végrehajtott műtétje után ma ismét a csapattal edzett Eric Abidal. És nemcsak edzett, hanem kedden ott is fog ülni a…..
Miután a Real Madrid ismét hülyét csinált magából egyre türelmetlenebb szurkolói előtt, nyilvánvaló volt, hogy a Real Sociedad-Barcelona mérkőzésnek az ég világon semmilyen jelentősége nincs. Ehhez képest a Barça példásan komolyan vette a meccs elejét, kifejezetten…..
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
Nagy feneket nem kerítenénk a Zaragoza elleni vereségünknek, nem most úszott el a bajnokság, csak pár keserű megjegyezés.   A jelek szerint rosszabb hatása volt a játékosokra a Barcelona elleni vereség és az óriási felhajtás, mint amire számítani lehet: az a Casillas is…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Barca-Madrid Hányinger 2011.04.29 21:08:00
Ugye másnak is felfordul a gyomra, ha egy rendesen piros-kékbe öltözött, nemes férfi mellett egy fehér mezes senkit lát?..
Hirariko 2011.04.30 10:54:28
@robot_: Ennyi erővel Pepet már fel se kéne engedni a következő meccsre, ja meg Marcelot is elkéne tiltani amiért szándékosan letaposott nem 1 bokát a meccsen, és Busi legalább nem próbálja leséríteni az ellenfeleit.
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
Maga a meccs sem volt szép, a végjátéka még rondábbnak ígérkezik. Előbb a Barcelona jelentette be, hogy hírnévrontás miatt felnyomja a kiboruló Mourinhót, az ügyben az UEFA is lépett magától, hasonló okok miatt, majd kiderült, hogy a Real is megy panaszkodni az UEFA-hoz,…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
A fenti eredmény azt mutatja, mit gondolnak a Marca közismerten Real Madrid-drukker olvasói: elhibázta tegnap Mourinho a csapat taktikáját azzal, hogy nem támadott? 92,7 százalék szerint igen. ..
Nagyon kemény szavakkal ment neki Mourinhónak Alejandro Blanco, a Spanyol Olimpiai Bizottság elnöke. Az ország első számű sportvezetője közismerten fanatikus Real Madrid-drukker, ám ettől még nem ment el a józan esze, és higgadtan elemezte a szerdán látottakat."Mourinho…..