Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappferi

96 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostoha gyermek lett a kettőszázhetes,egy tároló mélyén pihen lezárva. Emlékeim szerint az elmúlt esztendőben nem is gurult,talán beindítva sem volt csak a biztosítást fizettem. Hétvégén kísérletet teszek egy indításra és esetleg gurulok egy kicsit a kettőszázhetessel...
Nem tudom,hogy milyen megfontolásból,de délután kilakatoltam és előhoztam a kettőszázhetest. Kicsit megmozgattam és izgatottan vártam az indítást,mert régen volt beindítva.  Gond nélkül indult,kicsit hagytam alapjáraton pöfögni,aztán elindultam céltalanul. Azért a…..
Kedvem támadt mopedezni,hosszú állás után megmozgattam kicsit a forgó alkatrészeket és beindítottam a kettőszázhetest.  Jó kis Babetta...,dekompresszor és némi tekerés után beindult és szépen ketyegett.De régen is hallottam a hangját:)Mindjárt melegében mentem is egy…..
A Babetta Love-n a téli motorozásról,havas utakról eszmecseréltünk,feltöltöttem egy képet és közben kedvem támadt kimotorozni oda. Beöltöztem (hideg van ) és előtoltam a kettőszázhetest,elindultam a Mátra felé. Áthajtok a…..
Kettőszázhetes az utakon Póló 2013.05.15 23:33:00
A Babetta love már jóideje több mint egy virtuális közösség....,közös motorozások...,nagyobb túrák.... És már pólónk is van. ..
Ennyi fér bele mostanság az életembe,rövidke mopedezések. Ülök az aszfalton... Tetszik a gép :)) Kis kerülővel hazafelé indulok,beletolok egy húszast és a hangja sem olyan reszelős már. ..
Előtoltam a tárolóból,kihoztam a levegőre egy kicsikét és kíváncsi voltam az első indításra. Betolt szivatóval volt leállítva,összeráztam az üzemanyagot,kinyitottam a benzincsapot,kézzel átforgattam a főtengelyt oda-vissza. Az indítás előtti pillanat...,dekompresszor…..
Kettőszázhetes az utakon Somoskő 2012.11.06 19:25:54
Laci barátomnak van egy igéretem,hogy végigjárom a salgótarjáni autókereskedéseket egy bizonyos autótipus miatt. Ezzel a céllal tolom elő a kettőszázhetest délelőtt és elindulok Salgótarján felé. Útközben megállok és tele tankolom a gépet. Hamarosan elérem a várost és…..
pappferi 2012.11.08 21:28:56
@colmartinen: Örülök,hogy elnyerte a tetszésedet,valóban gyönyörű vidék,jó bebarangolni ezzel a kismotorral.
Reggel van,esik egy kicsit az eső errefelé... Gurulok egyet a kettőszázhetessel,három hét alatt már beletoltam vagy 40-45 kilométert. Víztócsákon átgázolva haladok az utcákon. Lehet,hogy bepakolok a zsákba esőruhát,szerszámot és elmegyek valamerre a kettőszázhetessel. Megyek…..
Aki az árokból vesz motort, ne csodálkozzon, ha felül a szopórollerre. Az viszont kicsit így is meglepett, hogy a felújított blokkal, egy hónapnyi állás után képtelen vagyok beindítani a Simsont. Másnap mégis felvitt Bánkútra. Bár a blokk rendbetételével már júniusban…..
pappferi 2012.08.23 17:51:36
Egy Babetta 207 a Cered-Rónafalu

www.youtube.com/watch?v=4iDzC0MRtT4

és a Domaháza-Zabar közötti emelkedőn...

www.youtube.com/watch?v=mLVoYNmMGRs&feature=relmfu

Jókat lehet mopedezni a kis Babettával.
A főnököm...:)) és ilyen helyeket járunk be,sokszor sötétben érünk haza. Ezért nem fut most a kettőszázhetes....
        ..
 ..
Zsolti barátom Szécsényből,minden hétvégén Salgótarjánban jár a kék 210-essel... Délutánra beszéltünk meg találkozót,egy holnapi autóverseny prológjára. Találkozó a gépátvétel helyszinén. Zöldre vált a lámpa és kilő a 210-es,aztán el is húz... Sikerült…..
pihenős... "száguldós"....,még a menetszél is meleg. ..
  Zsolti barátom igencsak meglepett délután.... Szép kis távolságot megtett a kék kettőtizessel és eljött Nagybátonyba,motorozott egy jó százast. Gyors moped a 210-es...,Tarról előbb odaért a város határába mint én a városból,igaz tankoltam is közben. Tavaly találkoztunk…..
Kettőszázhetes az utakon Szirák 2012.06.15 20:36:00
A tegnapi nap egyenes folytatása volt a mai nap. A reggeli zápor után Pásztó irányába indulok a 21-es úton. Víztócsák,elviselhető forgalom,Mátraverebély végétől-Taron keresztül egészen Pásztóig készítek egy kis videót. >>>>>>>>>…..
Vásárlós nap Babettával. Gazdaboltban kezdtem reggel,vettem a madarknak eleséget. Hazavittem aztán elindultam Salgótarján felé a 21-es úton,de megálltam Kisterenyén és megolajoztam a láncot,a bowdeneket,a szokásos kenési helyeket. Könyvesbolt előtt egy téren. Járdán…..
Túrán készült fotók Babettákkal a Mátrában,meghódítva az ország legmagasabb pontját,Kékestetőt. Egy kiváló emberekből álló társaság nem mindennapi vállalkozása.…..