Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PoviZoli

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Prince of Persiáról ugyan már volt poszt évekkel ezelőtt a blogon, sokan kértétek, hogy podcastet csináljunk róla. Mi meg arra gondoltuk, hogy akkor már végigvesszük a teljes sorozatot a legelső Prince of Persia előtti kezdetektől a nem túl erős filmverzióig...
PoviZoli 2017.09.25 14:09:11
@Bobby Newmark: demake-nek nem nevezném, hiszen az eredeti, Apple II változat csak 4 színű grafikát használ (ennél többet tud a C64-es verzió), ráadásul ugyanazon a 8 bites CPU-n fut, ami a C64-ben van. Inkább egy jól sikerült remake.
Idén nem volt igazi tél, így a tavasz is zöldebben, érettebben köszöntött be, mint ahogy vártuk. Szinte nyárelői meleg és vidám napsütés keretezte a napokat. Még ezt a pénteket is, amikor indulni terveztünk. Egész héten fújt a hüvős szél, de péntekre, mintha elnyugodott…..
Nem a görkorisoké, a futóké, a turistáké vagy a babakocsis kismamáké. Attól, hogy sportolnak, vagy kerekük van, még lassabbak a biciklinél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
PoviZoli 2014.04.09 09:45:45
@j311: Én még nem láttam egy bringást se autóúton. Ilyen táblával jelölik: www.tabla.hu/files/images/termekek/KZE018001/KZE018001_1_240x240.jpg
A Great Divide Mountain Bike Route (GDMBR) egy hosszútávú kerékpáros túraútvonal, Banff (Kanada, Alberta) és Antelope Wells (USA, Új-Mexikó) között, keresztül a Sziklás-hegységen, nagyjából a kontinentális vízválasztó mentén (innen a túraútvonal neve). Az útvonalat az…..
A vasút és autóbusz közötti átszállások nehézségéről szóló bevezető bejegyzésben három alapproblémát jelöltem meg: a közös megállóhelyek hiányát, a menetrendek összehangolatlanságát, valamint a komfortra ható szubjektív tényezők (például biztonság,…..
Miket találok mostanában! A Pólus Center közelében volt lomtalanítás pár napja. Egy nagy halom kazettát láttam meg kiszórva az egyik kupac szélén. Megnéztem közelebbről is: Enterprise játékok, a többségük "gyári" - amilyeneket 400 Ft-ért láttam fenn a Vaterán. Találtam még…..
Belsőség A szerelem nem válogat 2011.11.13 06:30:00
Telós Bandi blogposztnak álcázott szerelmi vallomása után eszméletlen mennyiségű levelet kaptunk szerkesztőségi levelesládánkba. Kiderült, hogy az olvasók túlnyomó többsége valójában hithű autóbuzi. És reménytelenül szerelmes. A legjobb - és legtanulságosabb - levél,…..
PoviZoli 2011.11.14 10:16:36
@Trabakrobata: Kb. 2 hónapja vettem a kocsit, amikor írtad a cetlit. Senki sem nézett minket normálisnak, hogy Trabit veszünk, de ezután egy ideig büszkén mutogattam minden ismerősnek a cetlit, hogy lám, milyen jó autót vettünk, mert más is megvenné! :-)
Augusztus 8. A túrát a tervek szerint Belgrádban akartuk kezdeni, hogy spóroljuk vele 370 (Budapestről), vagy 220 km (a magyar-szerb határtól) tekerést. Sajnos hamar kiderült számunkra, hogy a Budapest-Belgrád járaton nem szabad kerékpárt szállítani, noha az ELVIRA a 10.05-kor…..
Idei úticélunk ismét a Balkán-félsziget volt, de most egy kicsit "vadabb" tájakra merészkedtünk: vonattal elutaztunk Belgrádig, és a szerb fővárosból indulva tekertünk le az Albán tengerpartig. "Természetesen" nem a legrövidebb úton mentünk, hanem kerültünk…..
A Bug (vagy Nyugati-Bug) ukrajnai-belarusz-lengyel folyó, 587 km hosszú szakaszával a 4. leghosszabb folyó Lengyelországban. Gnojno községnél értük el a folyót, 800 méternyire vagyunk a belarusz államhatártól. A legközelebbi híd egy vasúti híd, 19 km-re nyugati irányban. Kicsit…..
2009. augusztus Ha az ember északnak indul útra Magyarországról, akkor előbb-utóbb belebotlik a Kárpátok vonulatába, amit bizony meg kell mászni, ha a túloldalon van az úticél. Mi a Keleti-Beszkidek területén értük el a Kárpátokat, a főgerinc egyben a szlovák-lengyel…..