Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teoomo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
teoomo 2011.04.28 14:20:47
Ugyan nem vagyok Colombo felesége, de egy fentebbi post alapján akár lehetnék is.

Én egy KRESZ-szel áldott bringás vagyok, igaz nem azzal közlekedek a munkahelyemre, mert legalább 3 helyen halálom lelhetem egy-egy reggeli alkalommal. Ám megállok a pirosban, széles mosollyal az arcomon megköszönöm ha valaki átenged, és erre próbálom tanítani ismerőseimet. Nem hiába.
A remekmű aranyos, nem mondom, hogy teljesen egyet értek vele, azzal igen, hogy az első CM-ek még kis volumenűek voltak és talán hatásosak, az utóbbi két év ami miatt mindenki átkozódik, sajnos jogosan. Ez átment csapatos bulizásba, és sokak csak ezért mennek csak. A mostani ezen a héten szombat 16h-ra van kikiáltva, ami jó nagy hülyeség, azt még szerintem az autósok többsége meg tudná érteni, ha ez mondjuk szombat 12h-kor indulna el, akkor az emberek többsége nem dolgozik, és/vagy ebédel. Vagy nem?

Látok minden nap én is piroson átmenő bringást, nem értem miért puffogunk miatta, aki hülye haljon meg, amíg mi állunk a pirosban nem hátráltat, nem?

Ám elítéljük mind az összes bringást, azokat is akik csak hobbiból szeretnének elközlekedni mondjuk Szentendrére nyáron maximum kétszer, betartva minden szabályt rádudálunk, megköpdössünk stb. de tényleg, és ez engem elszomorít. Remélem nem csak engem.

Szóval én csak azt akarom ebből az egészből kihozni, hogy igen, vannak hülyeségek, sajnos meg is engedik hogy ezt kivitelezzék, ám sajnos annyira átesünk a ló túloldalára, hogy még a rendes embereket is inkább fa testápolóval meg 2x a hátán keresztül tolatással nevelnénk, pedig nem kéne.

Adjunk rá esélyt, hogy megmutassa ő is normális ember, és lássunk csodát. :) Sok ilyen bringást is látok, természetesen sajnos kevesebbet mint aki szabálytalanul csinál valami.

Köszönöm!