Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veritas et vita

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap tárgyalóasztalhoz ült Pintér Sándor belügyminiszter és a fegyveres és rendvédelmi dolgozók nemrég megalakult sztrájkbizottsága, az tárgyalás után pedig szakértői egyeztetés kezdődött. Hogy pontosan miről egyeztettek, arról nem nyilatkoztak ... nem véletlenül.…..
Veritas et vita 2011.05.19 11:40:47
@Dracon: Ez kell nektek bazmeg, 1000 éves feudalizmus.
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
Veritas et vita 2011.05.06 12:29:29
@stefiapo: A tipikus homo kádárikuszi mentalitást képviseled. Tavaly összesen 77,2 milliárd forintot fizettek a különböző minisztériumok a fegyveres dolgozók nyugdíjára, ebből a Belügyminisztérium állt 46 milliárdot, azaz egyedül többet, mint a többi tárca összesen. Az összeg ebben az évben már 81 milliárd.

Ebből a pénzből a hereverő 39 éves katonazenész és a traffipaxozásban megfáradt 42 éves rendőr helyett finanszírozni lehetne a orvosi életpálya modellt. A maradékból még a nővérek elé is lehetne vetni egy kis koncot.

"Nagy összegű nyugdíjakat( mit tudom én 200 ezer felett) lecsökkenteni?"

Így akarod ösztönözni a járulékfizetést? Minek jelentsem be magam teljes bérre, ha a rendszer megint a tisztességes járulékfizetőket szívatja meg.