Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melchiator

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Gloria North a mai napon 18:00-kor 3.65kg 52 cm egészségesen látta meg a napvilágot.Aurora és a törpe is jól vannak, a blogger pedig erősen fogadkozik, hogy holnap este frissít végre egy tisztességeset...
A hajnali 6 órás indulásra a naponta tervezett kb. 500km miatt volt szükség. (végülis majdnem sikerült a terv, a 3*500km-ből csak 1700km lett a 3. nap végén)Szerencsére az arab forgalomról sok mindent el lehet mondani csak azt nem, hogy lassú így nem volt irreális elképzelés, hogy…..
Mivel a szavazás alapján (pillanatnyilag) fele-fele volt az arány így írok néhány korábbi utazásról is, tekintettel arra, hogy itthon nem nagyon történik semmi említésre méltó. Maximum egy ártatlan kis pocakgörcs Mrs. North-nál aminek az eredménye a kórházi bőrönd 20 perc…..
melchiator 2011.06.01 08:42:31
Sziasztok!   Remélem tudtok nekem segíteni, vagy valami használható tanácsot adni, hogy mi a teendő az esetemben. Irodai rabszolgaként dolgozok napi 8-12 órában, attól függően, hogy mennyi a teendő. Ahogy azt mindenki érzékelheti, lassan itt a nyári kánikula, már mostanság is…..