Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b-né

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, persze, hogy értem, a kötelező biztosításnál nem mutathat mást az ember, mint egy autót, mert másból nem ért a nép. De a Sziget fesztivál műmájer karaktere, vagy a Raiffeisen kisstilű hasitasis dílere után harmadszor is elsütni ugyanazt a poént egy kicsit…..
Közbe kitört a gazdasági válság, amit nem teljesen értek de az bisztos hogy azonnal intézkedtem evégett. Elősször is rámentem az internetre és szépen elolvastam mindent ami magyarul le volt írva a csődről ami most jönni fog. Kiderült, hogy amikor legutóbb volt egy ilyen világ…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
b-né 2008.03.17 10:19:16
Na a hétvégén akartam írni a politikusi elsinkófálásokról, de jöttek a vendégek és elmentünk az egerszegi skanzenba amiről csinált a Zolika a Laci unokatesvére képeket csak még nem tudom hogy kell ide felrakni de amire kitalálom fel lesz téve és fogok írni a népművészetről…..
Ma ez lesz, mert a Laci is meg a nagyobbik gyerek is kikövetelte. Hát ez egy nagyon egycerű étel, régen aluttejből csinálta nálunk mindenki de mosmár áttértem én legalábbis a jokurtra hátha úgy nem annyira lesz hízlalós habár a Laci ugyis megiszik hozzá ötüveg sört akkormeg…..
Az otthoni szülős cirkusszal kapcsolatba megint belekeveredett a Geréb Ágnes méghozzá avégett hogy az a szegény gyerek nem bírt megszületni álítólag beszorult, aztán akárhogy ügyeskedtek nem lehetett már megmenteni. Nahát én most ehhez azért szólnék egykét szót, mert nekem is…..
Na most bemásoltam a régi próbálkozásaimat és most amiket írok az már új. Most például utána fogok nézni a Stahl Juditnak aki egy aranyos nő de azért van egysmás ami nem tetszik nekem vele kapcsolatban habár megvannak a könyvei. ..
Bujtorné Adakozós reklámok 2007.09.13 18:38:00
Most az adakozásos tévéreklámoknak van a szezonja amikbe mindenféle szép gondolatokat árulnak százalékos alapon. Mindig kiszurom mert előtte bemondják hogy társadalmi célú, vagyis nem szokásos válalatok keresnek vele hanem rászorultsági alapon lesz kiosztva ami befolyik pénz. A…..
Most nálam felkeltette a figyelmet a versenyhivatali erőszak, amiről egyre többet lehet olvasni a miheztartás végett. Lehet hogy az úniós törvények miatt van ez is vagy pedig csak most kezték el a begyürüztetését tehát én ezzel kapcsolatban most elmondom a véleményemet, mert a…..
Nahát ezt most csak azért fontos hozzátenni, mert amióta megírtam a régi cikkeket kiderült, hogy a Demcsák Zsuzsa nem lett mégse szóvivő ugyhogy teljesen tárgytalan az egész. De azért én bentartom a kritizálások között amit az előbb bemásoltam a régi cikkeimből ki tudja jó…..
Bujtorné Szóvivőkampányozás 2007.09.13 17:48:00
Most ebbe a hónapba leginkább a politikusügyekkel vagyok elfoglalva és nemcsak én. Egerszegre szoktunk bejárni a nagyobb bevásárlásokat intézni ahol megvesszük a szombati Zalát és bulvárosabb képesújságokat néha mert hozzánk jön az ingyenes újság, de azért nemcsak onnan meg a…..
Nahát ezt a levelet kültem ez az egyik médiás Főszerkesztő Úrnak, de hiába. Illetve nem mert ő javasolta hogy csináljak egy blogot gondolom a költségek végett. Na mindegy megfogadtam a tanácsát úgyhogy most itt van. Elég nehezen igazodok ki a számítógépbe, de majd remélem. Na…..